Hemnet tips, Inspiration

Välplanerad 3:a med öppen planlösning i toppklass

Öppen planlösning i toppklass: Idag har vi hittat lite fredagsgodis. Nämligen denna helt fantastiska lägenhet i Vasastan, Stockholm. En nyrenoverad 3:a med öppen planlösning i toppklass och placering i insynsskyddat läge. Varje liten kvadratmeter i boendet utnyttjas och är i mycket gott skick. Originaldetaljer kvarstår  från det charmiga 1920-talets men kombineras helt perfekt med en modern touch, allt för att fånga alla önskvärda funktioner.

Kika in bilderna nedan och inspireras av den snygga glasväggen som är uppsatt.
Område: Vasastan, Stockholm
Rum: 3 st
Boarea: 69 kvadratmeter
Pris: 5 195 000 kr (Utgångspris)
Mäklare: Fastighetsbyrån 
Visa mer information och bilder på objektet hos mäklare >>
Så här beskriver Fastighetsbyrån lägenheten på Vanadisvägen i Stockholm:
Välkommen till denna välplanerade 3:a med öppen planlösning i toppklass med ett högt och insynsskyddat läge i fastigheten. Här utnyttjas varje kvadratmeter i en perfekt planlösning. Lägenheten är i mycket gott skick och här har vackra originaldetaljer från det charmiga 1920-talet kombinerats med en modern touch för att få alla önskvärda funktioner.
Vackra nyrenoverade ytskikt med gråa väggar, vita snickerier samt genomgående vacker fiskbensparkett behandlad med hårdvaxolja. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger en mycket luftig och social planlösning. Nyrenoverat badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Sovrummet är avdelat med ett stallfönster från golv till tak vilket ger ett extrarum med ingång både från hallen och sovrummet.
Text från Fastighetsbyrån.se

En fin välkomnande hall med matchande säkerhetsdörr i trämönster.

Hall

Fantastisk glasvägg som avskiljer rummet. Skapar ljusinsläpp till kontorsdel och hall.

Glasvägg

Mysigt vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Plats för inredning och dekoration.

Vardagsrum med öppen planlösning

Snyggt kök i färger av grått och vitt. Även plats för matbord

Kök

Detaljbild på avlastningsyta med härlig dekoration

Detaljbild

Snyggt modernt badrum med tvättmaskin och dusch

Badrum

Fantastisk glasvägg som avskiljer sovrum från kontorsdel men behåller känsla av öppen planlösning.

Sovrum och kontor öppen planlösning

Mysig och stort sovrum med härligt ljusinsläpp

Sovrum
Bilder från Fastighetsbyrån.se

Related Posts