Bli en del av oss på Roomly

Välkommen till en av Sveriges största marknadsplats med fokus på inredning och möbler. Roomly AB grundades i slutet av 2015 och växer så det knakar medan du läser detta. Vi finns idag i tre länder, Sverige, Norge och Danmark och fler ska det bli. Vi har lyckats koppla samman över 70 olika inredningsbutiker och skapat ett utbud på över 120 000 inredningsprodukter till vårt varuhus på nätet. Det gillar vi att skryta med.

Vi på Roomly består av ett ungt team som jobbar i en kreativ miljö. Vi gillar att satsa på omgivningar där den bästa idén alltid står som vinnare. Vi har vårt huvudkontor mitt i centrala Stockholm med närhet till både restauranger, butiker och aktiviter.

På denna sida listar vi alla våra lediga tjänster som ligger ute för stunden. Du hittar tillsammans med ansökan hur du går tillväga för att ansöka till oss på Roomly.

Hittar du inte någon tjänst som lockar eller passar dig men känner att Roomly vore något? Skicka då in en spontanansökan till oss. Vi letar hela tiden efter nya drivna stjärnor som vill bli en del av vårt härliga team. Ett team med mål om att skapa den bästa marknadsplatsen på nätet för heminredning.

Lediga tjänster hos Roomly

Just nu finns det tyvärr inga tjänster ute! Men skicka gärna in din spontanansökan till (info@Roomly.se)

Vill du veta mer om oss?

Vill du veta mer om vad vi gör och vilka vi är? Då har vi en sida med mer utförlig information om vår tjänst och vilka vi är som står bakom den.

Kortfattat har vi som mål att skapa en plattform på nätet som ska göra hela köpupplevelsen för heminredning på nätet. När man är ute efter produkter att handla kan det ofta vara problem att veta hur man ska hitta dessa. Visst känner man till sina favorit butiker, men låt säga att man vill utvidga sina vyer och se vad det finns mer? Sökmotorer är bra på mycket men inte att hitta produkter på. Det dyker ofta upp artiklar från bloggar, tidningar eller generellt saker man inte letar efter. Vår idé och tjänst är utformad för att endast ge dig det resultatet som du är ute efter. Istället för att besöka varje enskild butik för att se deras utbud ska du som konsument kunna komma till oss och hitta matbord, köksstolar eller lampor från alla dessa butiker på en adress direkt. Ett möbelvaruhus på nätet!