Läs vidare
Gör det själv (DIY)

Så skapar du ett fantastiskt snyggt hobbyrum

Så skapar du ett roligt hobbyrum: Idag ska vi gå igenom några riktigt smarta tips på hur du skapar ett snyggt och roligt hobbyrum i hemmet. Har man en hobby som man älskar är det inte ovanligt att det lätt leder till en del produkter och prylar som man måste placera någonstans.

Läs vidare

Läs vidare
Trender

5 smarta bäddsoffor som gör livet lite enklare

5 bäddsoffor som gör livet lite enklare: Att ha gäster över på besök är kanske en av de trevligaste tillfällena hemma i bostaden. Att få bjuda på lite god mat prata roliga ämnen och kanske spela något spel tillsammans. Men ibland kan kvällarna bli sent och någon kanske behöver en plats att sova över på.

Läs vidare

Läs vidare
Inspiration, Trender

Stringhyllan: Historien bakom hela idén

Historien om den fantastiska Stringhyllan: Hyllor, kanske en av de smartaste uppfinningarna när det kommer till snygg förvaring och dekorations uppsättning. Men att hitta rätt hylla är inte det lättaste. Ni är säkert redan medvetna om hur många olika hyllor det finns att köpa där ute i inredningsdjungeln.

Läs vidare

Läs vidare
Gör det själv (DIY)

Påskpyssel: Skapa enkla små toarulledjur

Påskpyssel: Skapa enkla små toarulledjur: Det börjar dra ihop sig för årets påskfirande. Det vill vi fira med att publicera lite roliga påskpyssel som ni enkelt kan tillverka tillsammans med hela familjen. Vi kommer att ha en liten artikelserie med olika påskpyssel och guider. Pyssel är ju också en del av inredning! Dagens tips och guide är ett roligt pyssel med tillbehör vi alla har hemma.

Läs vidare

Läs vidare
Inspiration

Vacker lägenhet på Krukmakargatan i Stockholm

Vacker lägenhet på Krukmakargatan i Stockholm: Kanske är du ute efter att hitta dig ett nytt boende? Vi har idag tagit fram ett fantastiskt objekt som nu är till salu genom den lite annorlunda mäklarbyrån Nooks. Lägenheten ligger på Södermalm i Stockholm med adress Krukmakargatan och har en boyta på 65 kvadratmeter.

Läs vidare

Läs vidare
Roomly nyheter

Nu lanserar vi i Norge med Homedecor.no

Nu lanserar vi i Norge med Homedecor.no: Glada nyheter! Idag kan vi meddela att Roomly nu också finns i Norge. I grannlandet kommer vår systersajt att heta Homedecor.no och innehålla en massa härlig inredning och möbler från lokala butiker. Detta betyder att vi nu har tre hemsidor live i Sverige (Roomly.se), Norge (Homedecor.no) och Danmark (Roomly.dk).

Läs vidare

Läs vidare
Roomly nyheter

Rabattkod RoyalDesign.se 10 % på hela sortimentet

Rabattkod RoyalDesign.se 10 % på hela sortimentet: Idag har vi en fantastisk deal för er att ta del av. Från och med idag till måndag så har RoyalDesign.se en rabattkod som ger er 10% rabatt på hela butiken. Senast RoyalDesign.se hade ett liknande erbjudande var ett bra tag sen. Om ni är ute efter snygga designprodukter och hög kvalitativ inredning är detta absolut något för dig.

Läs vidare