Portofino soffa
Inspiration

De 10 Hetaste Sofforna Just Nu – En Guide Till Stil och Komfort

I jakten på den perfekta soffan kan det vara överväldigande att navigera genom det stora utbudet på marknaden. Men oroa dig inte, vi har sammanställt en lista över de 10 mest populära sofforna just nu för att underlätta ditt val och hjälpa dig att hitta den ultimata kombinationen av stil och komfort.

 1. Woood POLLY Divansoffa 

  Woood Polly Soffa
  Woood POLLY soffa från Soffadirekt har blivit en favorit bland dem som älskar en modern och minimalistisk design. Dess stilrena linjer och mångsidiga färgalternativ gör den till ett utmärkt tillskott till olika inredningsstilar. Besök Woood Polly soffa
 2. Tylösand soffa

  Tylösand soffa
  Tylösand är en medium mjuk och härlig soffa av hög kvalitet, både i design och konstruktion. Modellen är öppen och luftig vilket ger en inbjudande och trivsam känsla. De smala, raka träbenen bryter snyggt av mot soffans rundade former och ger ett nättare intryck. Tylösand är en soffa med både bekvämlighet och stil. Besök Tylösand soffa
 3. STEDFORD Bäddsoffa

  Stedford soffa
  Stedford är en både praktisk och snygg bäddsoffa. Modellen är stilren med raka linjer och får ett avslappnat uttryck av klädselns dekorativa sömmar. Bäddsoffan bäddas smidigt ut i några enkla steg. Ta bort alla dynor och kuddar och följ sedan instruktionerna som visas på soffan. Tänk på att denna soffa inte är en permanent säng, men den erbjuder en praktisk och stilren lösning för gäster eller för de tillfällen då du behöver en extra sovplats. Besök Stedford soffa
 4. Monaco soffa

  Monaco Soffa
  Storfavoriten Monaco är en soffa med hög kvalitet och oslagbar sittkomfort. Den generösa sittytan skapar, i kombination med de mjuka dynorna och de härliga dunkuddarna, en mysig soffa som på ett avslappnat sätt bjuder in till umgänge – så som en soffa bör. Den höga kvaliteten, både i konstruktion och klädsel, ger ett exklusivt och pampigt intryck som gör sig mycket bra tillsammans med Monacos avslappnade och bekväma stil. Besök Monaco Soffa
 5. ANCONA Divansoffa

  Ancona Soffa
  Ancona är en modern och stilren soffa i skandinavisk stil. Tack vare den enkla designen gör sig soffan bra i många olika hem. Ancona har breda, maffiga armstöd som skapar en markant kontrast mot de smala snedställda benen. Besök Ancona soffa
 6. DOVER Grand Deluxe soffa

  Dover soffa
  Dover är en soffa med hög kvalitet och en riktigt härlig sittkomfort. Den generösa sittytan skapar, i kombination med de mjuka dynorna och de härliga kuddarna, en mysig soffa som på ett avslappnat sätt bjuder in till umgänge – så som en soffa bör. Den höga kvaliteten, både i konstruktion och klädsel, ger ett exklusivt och pampigt intryck som gör sig mycket bra tillsammans med Dovers bekväma stil. Besök Dover soffa
 7. STOCKHOLM soffa

  Maxime soffa
  Stockholm är vad man skulle kunna kalla vår flaggskeppssoffa. En väldesignad retroinspirerad sammetssoffa med komfort och kvalitet i absoluta toppklass. Stockholmserien finns i ett flertal olika utföranden, material och färger. Alla modeller i serien har en träram som omger hela undersidan, en smakfull detalj som ger möbeln en extra dimension. Armstöden är raka och markanta med en tydlig kontrast mot de snedställda benen. Modellens genomtänkta helhetsdesign med klädd baksida ger möjlighet att möblera soffan mitt i rummet. Besök Stockholm soffa
 8. MAXIME Divansoffa

  Maxime är soffan för dig som älskar vår kundfavorit Monaco, men som vill ha fasta ryggkuddar. Förutom ryggkuddarna är Maxime uppbyggd precis som Monaco, det är alltså en soffa med hög kvalitet och mycket god sittkomfort. Soffan har en generös sittyta med mjuka dynor som tillsammans med den höga kvaliteten i konstruktion och klädsel ger soffan ett avslappnat men exklusivt uttryck. Besök Maxime soffa
 9. PORTOFINO 3-sits

  Portofino soffa
  Portofino är en bekväm soffa från soffadirekt i klassisk modell som är vacker i sin enkelhet. De lätt böjda benen och soffans rundade former mjukar upp den stilrena siluetten och ger ett inbjudande och hemtrevligt intryck. Tack vare sin enkla utformning och behagliga komfort är Portofino ett perfekt val i alla tillfällen. Besök Portofino soffa
 10. SANDHAMN Soffa

  Sandhamn soffa
  Sandhamn är soffan som kombinerar klassisk design med bekväm funktionalitet. Den stilrena modellen med raka och tydliga former ger en mångsidig soffa som passar lika bra hemma som i det offentliga rummet. De höga benen skapar en balans med den generösa sittytan och gör att soffan känns luftig. Besök Sandhamn soffa

Oavsett vilken soffa du väljer är det viktigt att tänka på din egen stil, behov och budget. Dessa 10 soffor representerar olika stilar och prisklasser, men de delar alla en gemensam nämnare – de är de hetaste sofforna på marknaden just nu. Gör dig redo att skapa det perfekta sittområdet i ditt hem!

Relaterade artiklar