Inspiration

10 flytande hem du vill bo på i sommar

10 flytande hem du vill bo på i sommar: Sommaren är här! Redan på fredag är det midsommar och efter helgen börjar semestern ta fart på olika håll. Självklart hoppas vi alla på en riktigt varm och skön sommar med mycket sol. Därför har vi idag samlat på oss tio helt fantastiska hem på vattnet. Ja det stämmer, hus som flyter och är så nära vattnet du kan komma med ett boende. 
Läs också 6 häftiga minihus du inte trodde fanns
Att få möjligheten att vakna upp på morgonen omgiven av vackert vatten är väl inte ett dåligt sätt att starta din dag på? I vårt avlånga land så har vi gott om närhet till vattnet och möjlighet att bo nära naturen. Även om inte årstiderna alltid kan ge oss tid för värme så har vi sommaren. En ny trend som börjat ta fart på senaste tiden är att folk nu börjar flytta ut på ombyggda båtar eller moderna villor på vattnet. Låt oss inspireras av 10 flytande hem du vill bo på i sommar.

1. Lake Union i Seattle, USA

Lake Union i Seattle
Det här moderna huset har sin placering i den välkända sjön Lake Union i Seattle. Som ni ser har personerna som bor här en fantastisk panoramautsikt över vattnet. Fantastiskt, eller hur?

2. Lyxigt flytande hem i två våningar

Lyxigt tvåvåningshus på vattnet
Här ser vi ett modernt tvåvåningshus placerat på vattnet. Till detta hus fattas väl egentligen bara en rutschbana rakt ner i havet. Tänk dig vilka vackra designmöbler och inredning man skulle kunna placera här inuti.
 

3. Flytande hem i Alabama

Flytande hem i Alabama
Det här huset som ni ser på bilden ovan är verkligen byggt i äkta sydstatsstil. Det vita räcken och olivgröna färgen på fasaden är typisk för detta område.

4. Bo på vattnet i Hamburg

Bo på vattnet i Hamburg
Varför inte bo i ett flytande hem mitt i storstaden. Detta vackra och moderna hus ligger intill Eilbek-kanalens strand i Hamburg, Tyskland. Huset är arkitektritat och designat av den kände Martinoff. Huset är byggt med material som armerad betong och panel i snygg lärk.
 

5. Ett båthus på Själland i Danmark

Ett båthus på Själland i Danmark
I Nykøbing på Själland i Danmark hittar vi dett fina hus. Ett hus mitt i lugna omgivningar och grönska.

6. Ett modernt och vackert hus på vattnet

Ett modernt och vackert hus på vattnet
Detta fina hus är arkitektritad av Christopher Simmonds. På den översta våningen hittar vi ägarna själva boendes och på undervåningen ett båthus och garage. Modernt och stilfullt flytande hem.

7. Utsikt över havet direkt från vardagsrummet

Utsikt över havet direkt från vardagsrummet
Denna vackra villa ligger placerad i den amerikanska Portage Bay. Till huset finns både en stor takterrass och ett härligt soldäck i vattennivå. Utsikten från vardagsrummet ser ni på bilden, fantastisk.

8. Villa i Port Carling, Ontario, Canada

Villa i Port Carling, Ontario, Canada
Precis intill stranden hittar vi detta moderna hus på vattnet. Det ligger i Port Carling, Ontario, Canada. I huset finns en trappa som tar dig ner till husets alla våningar.
 

Relaterade artiklar