Hemnet tips, Inspiration

Lindvallsplan 10: Som en liten stuga på Gotland mitt i stan

Lindvallsplan 10: Som en liten stuga på Gotland mitt i stan: Sommaren är på ingång och semestertider kommer snart att påbörjas. Detta betyder också att bomarknaden tar en paus till i augusti – september. Men innan det börjar avta så finns det fortfarande en massa härliga objekt ute på marknaden. Perfekt för oss som vill fånga lite inspiration på inredning och interiör.
Idag har vi fångat upp en härlig lägenhet på Södermalm i Stockholm. Denna 3 rum och kök på 79 kvadratmeter ligger på Lindvallsplan 10 och har en otrolig utsikt över takåsarna på söder. Utsikten kommer man lätt åt genom den större takterrassen som lägenhet erbjuder. Inredningen i boendet som är mycket ombonat påminner lite om en stuga. Med rappade stenväggar, snedtak och fantastiskt ljusinsläpp undrar man nästan om det inte detta är en liten stuga på Gotland mitt i stan? Mysigare hem får man leta efter!

Alla lekfulla detaljer, rustika bjälkar och slingrande växter ger detta idylliska hem riktig karaktär. Kika in bilderna nedan och besök gärna mäklaren Nooks för fler samt vidare beskrivning av hemmet. Älskar också möblerna och inredning i vardagsrum.

Område: Södermalm, Stockholm
Rum: 3 rum och kök
Yta: 79 kvadratmeter boyta + terrass
Pris: 7 900 000 SEK (Önskat pris av säljaren)
Mäklare: Nooks

Kika in fler bilder och information om objektet på södermalm hos mäklaren >>

Säljarens ord om Lindvallsplan 10

HUR ÄR DET ATT BO JUST HÄR?

I Hornstull finns mycket få större lägenheter. Ännu färre har den charm och karaktär som denna lägenhet har. Fram till för ett tiotal år sedan var lägenheten en större etta, men efter att vindsutrymmet byggts ut förvandlades den till en rymlig och personlig trerummare. De två vindsrummen har rappade stenväggar, snedtak och ett fantastiskt ljusinsläpp som nästan gav oss en känsla av Gotland första gången vi klev in. De har dessutom ett rejält betonglager under ekparketten vilket gör dem väldigt tysta. Lägenheten är i övrigt full av fina detaljer, synliga bjälkar och roliga vinklar, långtifrån det i övrigt relativt funkistäta området.

HUR ÄR DET ATT BO I BYGGNADEN?

Huset från tidigt 30-tal är välskött, tyst och vackert med cykelställ på innergård, hiss och barnvagnsrum. Stabil förening med god ekonomi.

HUR ÄR DET ATT BO I OMRÅDET?

Lindvallsplan ligger perfekt, nästan gömt, mellan Hornstulls caféer, restauranger, butiker och tunnelbana, och Reimersholmes, Långholmens och Tantolundens grönområden, löpspår, bryggor och badplatser. Ett stenkast från Bio Rio och Hornstulls strand bor man också tillräckligt långt bort från Långholmsgatan för att inte störas alls av trafiken.

Text från Nooks.se

Hemtrevlig inredning av kök på Lindvallsplan 10

Stilfullt kök på Lindvallsplan 10

Matplats och matsal i lägenhet Lindvallsplan 10

Inredning sovrum på Lindvallsplan 10

Härlig soffa i lägenhet Lindvallsplan 10

Inredning vardagsrum Lindvallsplan 10

Terrass och balkong Lindvallsplan 10

Utsikt balkong från Lindvallsplan 10

Inredning badrum Lindvallsplan 10

Bilder från Nooks.se

Relaterade artiklar