Hemnet tips, Inspiration

Spännande villa i Högberga på Lidingö till salu

Spännande villa i Högberga på Lidingö till salu: Sommarens semestertider börjar närma sig sitt slut. Detta betyder också att bomarknaden sätter igång sin andra stora försäljningsperiod innan årets slut. Efter att varit rätt tomt på bosajterna under sommaren har det nu börjat trilla in ett och annat snyggt objekt som vi på Roomly mer än gärna tipsar om. 
Idag har vi hittat en spännande villa på Lidingö utanför Stockholm som just nu är till salu via fastighetsmäklare Gadelius. Det finns mycket som är härligt med denna villa. Förutom att den vackra exteriören snyggt samspelar med omgivningen och miljön så är valet av inredning i huset fantastiskt. Hela stylingen och möbleringen är noga vald vilket ni ser på bilderna nedan. Matbordet som stolt visas upp tillsammans med köksstolar är en favorit på redakationen. Inspiration från hur ett modernt hem kan se ut idag. Kika in bilderna nedan och avgör själv vad du tycker!
Område: Högberga, Lidingö
Boyta: 189 kvm och 53 kvm biyta
Rum: 8 rum och kök samt ett gästhus om 32 kvm
Pris: 9 950 000 kr (Begärt utgångspris)
Mäklare: Gadelius fastighetsbyrå Lidingö
Styling: Stylingbolaget
Besök Gadelius hemsida för mer information och bilder av objektet på Saltsjövägen 20 i Högberga här >>

Här beskriver mäklare Gadelius objektet på Lidingö:

Välkommen till denna spännande villa i Högberga med ett insynsskyddat läge och fantastiska detaljer. Vardagsrum och matsal i öppen planlösning med härlig rymd och taket öppet upp till nock. Ljuset flödar in från fönster i flera väderstreck. Stort öppningsbart glasparti till en insynsskyddad och delvis taktäckt altan i väster som ger känslan av att vardagsrummet fortsätter utomhus. Det öppna köket i grå nyanser ligger i vinkel med vardagsrummet. Fyra till sex möjliga sovrum samt två badrum. Renoveringsbehov i källaren. På tomtens högsta punkt ligger ett gästhus om ca 32 kvm. En uppvuxen grönskande tomt med flera möjliga sittplatser, bärbuskar och fruktträd. Här bor man med närhet till naturen, kommunikationer, bad, småbåtshamn, skolor, förskolor och tennisbanor.
Text Gadelius.se

Vacker bild på huset utifrån

Vacker villa på Lidingö Högberga

Stora dörrar mot terrass från vardagsrummet

Stora dörrar till terrass

Terrass på sidan av huset med i lummig miljö

Terrass till villa på Lidingö

Stora sociala ytor i villan på Lidingö

Matsal och matdel i villa Lidingö

Matsal med matbord vid fönster med utsikt mot gatan i Högberga

Matbord villa Lidingö

Stora fönsterpartier och stora ytor invändigt

Stort vardagsrum på Lidingö

Vacker kamin framför dagbädden i vardagsrummet

Härlig dagbädd i villa på Lidingö

Öppen planlösning mellan matrum och vardagsrum

Stora sociala ytor i villa

Master bedroom i villan på Lidingö

Master bedroom i villa på Lidingö

Detaljbild på mysgrupp invid entrén till huset på undervåningen

Vacker detaljbild på möbler

Entrén till villan på Lidingö med trappa som tar en upp till vardagsrummet

Entré till villa på LidingöBilder Gadelius.se

Related Posts