Inspiration

Mest klickade bostad på Hemnet Jan 2024

2024 är i nu i full gång och bostadsförsäljningarna har återigen börjat ta fart.
December 2023 kunde ge oss en liten nedgång på marknaden med 1% jämfört med tidigare siffror. Trots detta ser nu båda privatpersoner och mäklare på en ljusare tid framöver.

Januari brukar vara en rätt lugn månad sett till försäljningar men inget som stoppar antalet bostäder som nu börjar publiceras.

I denna artikel ger vi er det mest klickade objektet på Hemnet hittills. En privat tegelvilla, belägen högt upp på en höjd. Tomten ligger i en skogsglänta och bjuder på en vacker utsikt över Norrtäljeviken.

Objektet ligger på Hasselbacken 1 i Norrtälje. Tegelvillan ligger i en skogsglänta på höjden, precis intill Lindholmens naturreservat och huset är byggt 1937 och består av 7 rum, varav 4 sovrum. 

– Exteriört är fastigheten magiskt vacker med tegelfasaden som byggts med kärlek till huset. Tomten är av slottsliknande karaktär och alla ekar som omgärdar tomten gör den helt privat, säger fastighetsmäklaren Jacob Lund på Fastighetsbyrån, som förmedlar bostaden.

När man kliver in från stentrappan landar man i en rymlig hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Invändigt finns charmiga delar bevarade som en murad spis med stuckaturer och gedigna furugolv. 

Mest klickade bostad på Hemnet Jan 2024

– Om du köper detta objekt får du en totalt avskildhet då tomten är 7300 kvm stor och omgärdad av ekar, fantastiskt läge med sjöutsikt och cykelavstånd in till centrala Norrtälje. Detta läge kommer aldrig vara en dålig investering, då Norrtälje växer så de knakar, säger Jacob. 

Här kan nya ägare sätta sin egen prägel genom att utveckla och modernisera fastigheten efter egen smak. Prisnivån är i det högre spannet för orten, och säljarna väntar på rätt kund.

– Huset är väldigt vackert, och man måste gilla arkitekturen som är USA-inspirerad, säger Jacob avslutningsvis.

I skrivande stund har tegelvillan kommit upp i över 36 200 klick på Hemnet.

Vill du läsa mer om Hasselbacken 1? Klicka här.

Relaterade artiklar