Roomly nyheter

Vi välkomnar Boldliving till Roomly.se

Vi välkomnar Boldliving till Roomly.se: Nu i augusti kan vi meddela att Roomly i smyg fyllt två år. Visst är det fantastiskt? Allt detta är såklart tack till er besökare och kunder som använder vår tjänst för att hitta rätt inredning och möbler till bästa pris.
Detta betyder också att vi kunnat koppla ihop fler handlare än vad vi trodde på denna tid. Antalet inredningsbutiker som finns på Roomly.se går upp till hela 85 stycken. Tillsammans med våra systersidor Roomly.se och Homedecor.se blir det 120 st butiker. Det är helt otroligt roligt. Vi kan alltså erbjuda dig som kund sammanlagt 160 000 inredningsprodukter.
Nu tar vi och ökar denna siffra ytterligare och välkomnar butik Boldliving till vår tjänst. Boldliving.se är en svensk webbutik som fokuserar på att erbjuda sina kunder ett brett sortiment av både möbler och heminredning. Istället för att satsa på exklusivare designprodukter så kan du här finna liknande produkter fast till ett mycket förmånligare pris och högsta kvalitet.

Boldliving på den svenska marknaden

Boldliving är en ny butik vilket vi tycker ska bli väldigt kul att få jobba med. Genom vårt samarbete kommer vi få vara med och bygga upp varumärket och se till att deras produkter når ut till de svenska hemmen. Ni hittar här ett mycket noga utvalt sortiment av främst skandinavisk design men också annat smått och gott. Alla produkter som finns att köpa har också genomgått deras krav innan de godkänts och publicerats i butiken. Snygg inredning i alla former och för alla plånböcker.
Kika exempelvis in deras helt fantastiska glasunderlägg i 100 procent svensk marmor. Eller de snygga och mycket populära taklamporna från Danska Vita Copenhagen. Deras fjäderlampa Eos är en stor favorit hos oss på kontoret. Om du inte kollat in den lampan ännu så rekommenderar vi dig att göra det. Du kommer inte bli besviken.

Vita Copenhagen Eos

Schyssta villkor e-handel

Som med alla andra inredningsbutiker vi har kopplade här på Roomly.se har också Boldliving schyssta villkor. Det är som vi nämnt innan ett mycket viktigt krav från oss att butiken erbjuder goda villkor som säkerställer din säkerhet och leverans. Hos butiken har du alltid 14 dagars öppet köp på alla produkter samt fri frakt över 900 kronor. Mycket bra villkor från vår sida när det kommer till en nystartad aktör.
Sen är det också mycket viktigt att butiken har en väl fungerande och hjälpsam kundtjänst. Det är något som Boldliving lagt extra krut på. Där kan du få hjälp med allt från order till frågor om produkt via live chatt, mail, Facebook m.m.
Som slutknorr vill vi återigen välkomna Boldliving till vår tjänst. Vi hoppas att du som kund och besökare ska tycka om deras produkter och utbud som ni hittar här!

Relaterade artiklar