Inspiration

Här är Ellos Homes nyheter vårinredning 2017

Här är Ellos Home nyheter vårinredning 2017: Våren är på ingång och detta betyder att butikerna nu förbereder sig med alla härliga nyheter. Vi har tagit del av Ellos Homes vårkollektion för 2017.I fokus hittar vi hållbarhet, lyxigt och rustikt, men också en massa pasteller och guld. Kika in bilderna nedan och inspireras!
Som vi ser så ligger stort fokus från Ellos inredning i det urbana. Ett hem som ska visa personlig avslappnad stil mixad med härliga utryck. Vi hittar dova färgskalor från blått, grönt, gult och några inslag av guld.

Nyheter från Ellos Home

Vårinredning hos Ellos

Ellos har alltid varit noga med att se till miljön. Det gör att vårens kollektion inom inredning ska förknippas med hållbarhet.

–  Vårens kollektion bjuder in till en avslappnad stilmix, där vi blandat ett mer sofistikerat uttryck med hållbara naturmaterial, allt för att spegla den tid vi lever i, säger Ulrika Sjövall designchef för Ellos Home.

Mycket gröna växter

Vi har tidigare uppmärksammat den starka trenden för årets vårinredning med gröna växter. Den ser ut att fortsätta, precis som en hel del mattor med geometriska mönster. Vi hittar också sängkläder av linne. Trä, mässing, koppar, marmor och läder är också några material som vi ser fortsätter att trenda.
Inredning 2017 erbjuder också ett lite mer lyxigt uttryck. Ellos skriver själva ”Det är just erfarenhet genom livet, resor, minnen och föremål som lägger grunden för våra hem.”. Mycket av vårens inredning är inspirerat av Art Déco med både former och fina mönster. Men till skillnad från tidigare har man mjukat upp lite och lagt på en lyxigare ton.

Vårinreding: Överkast Amy 1 799 kr, dagbädd Dream 1 799 kr, kuddfodral Amy 249 kr, kuddfodral från påslakanset Theo 329 kr hela setet, överkast Clea 1 499 kr, kuddfodral Clea 199 kr, vas Cleona 249 kr.

På bild hittar vi skåpet Dessi 2 199 kr, bordslampa Molly 1 499 kr, poster Vinter 199 kr.

På mattor och handdukar ser vi geometriska mönster som forsätter sin trend in i 2017.

En massa härliga blåa färger fortsätter som trend i vår. Även de gröna växterna som ni ser på bild.

Korg Greg från 199 kr, kruka Judit 199 kr, vas Kilroy 249 kr, poster Barb 199 kr, vas Eclip 479 kr.

Som ni ser på bilden ovan hittar vi trä (fåtöljer), mässing, marmor och läder i vårens kollektion.
Vårinredning-Ellos
Härlig soffa i sammet. Soffa Lara hos Ellos Home, pris 11 799 kr.

Härlig inspiration på dukat matbord och trendig linneduk.
Vårinredning-Ellos
Snygg blå soffa som matchas och synkas med färgerna grå och gult. Samt taklampa med härlig linne runt.

Skåp Egil vårinredning 5 499 kr, vas Kilroy 249 kr, vas Eclip 479 kr, kruka Jasmine 279 kr, kuddfodral Salina 449 kr. Alla produkter hittas hos oss på Roomly.se.

Nyheter från Ellos Home

Relaterade artiklar