Inspiration och nya idéer för sovrummet
Inspiration

Inspiration och nya idéer för sovrummet

Inspiration och nya idéer för sovrummet: Våren är här och det är dags att kanske dekorera om hemma. Även om det är fokus på uterummet så är det viktigt att få till det inomhus också. Vi tillbringar cirka en tredjedel av våra liv i sovrummet och i sängen. Därför är det såklart viktigt att den är skön och bekväm så man är utvilad dagen efter. Vi på Roomly.se har samlat fem ideér och inspirationer som gör ditt sovrum till en riktig dröm.

Dekorera med en sänghimmel i sovrummet

Inspiration och nya idéer för sovrummetEn vacker och mysig sänghimmel behöver inte vara speciellt komplicerad. Det är enkelt nog och sätta upp fyra stavar i valfri färg och matcha dessa men en snygg textil som sätts fast och dras ovanför sängen. Detta skapar en vacker inramad design som kommer göra stor skillnad.

Skapa din egna sänggaveln på väggen i sovrummet

Inspiration och nya idéer för sovrummet
Visst kan det vara jobbigt att hitta den rätta sänggaveln som passar. Gör detta jobb enkelt istället genom att måla eller tapetsera en gavel på väggen bakom sängen. Bli inte rädd nu och tänk att du förstår väggen. Väggar är enkla att måla om och ta bort eventuell tapet. Till detta kan du också limma fast en snygg trälist för att avgränsa det hela.

Dekorera med en gavel i textil


Nu när vi ändå är på ämnet sänggavel kan vi ta upp ett annat smart knep. Istället för att måla och tapetsera kan du dekorera och inreda med en textilgavel. Denna variant skapar ett mjukt sovrum och en mycket vacker detalj som både du och dina gäster kommer gilla. Perfekt sommarinredning.

Skapa en sänggavel av vackra gamla dörrar

Inspiration och nya idéer för sovrummet
Ett lite mer komplicerat men väldigt fin inspiration är denna ovan. Här har man använt sig av några gamla dörrar för att skapa en unik och originell sänggavel. Skulle du välja denna variant kan vi lova att du kommer vara ensam. En retro och mycket vacker detalj i sovrummet. Kombinera tillsammans med snygga sängkläder.

Sängkläder och bäddtextil för en dröm

Inspiration och nya idéer för sovrummet
Nu när det är vår och sommar är det viktigt att tänka mycket färg och ljus. Detta skapar en harmonisk och stressfri miljö som kommer få dig på glada tankar. Ut med det mörka och in med det ljusa. Kanske kan bäddtextilerna ha lite roliga mönster i stil med blommor eller annat somrigt som får dig på glatt humör. Hos Ellos Home hittar du en massa härliga produkter som kan kombineras för att få till det ordentligt. Du hittar dem självklart hos oss på Roomly.
 
 

Relaterade artiklar