Roomly nyheter

Black Friday 2017 närmar sig med stormsteg

Black Friday 2017 närmar sig med stormsteg: Vi är nu inne i november. Det är cirka 1.5 månad kvar till julafton och Sverige gör sig redo för årets absolut största shoppingperiod. November, december och januari är för många butiker både fysiska och digitala en hektisk period där det gäller att vara beredd på den stora stormen.
Men det är inte bara den klassiska julhandeln och mellandagsrean som är höjdpunkterna. Som säkert många vet så är det nu i november dags för årets största rea-dag, nämligen Black Friday. Black Friday som är en amerikansk rea-dag från början men nu spridit sig till övriga världen och självklart också Sverige.
Vi på Roomly.se jobbar just nu med att sammanställa alla våra kopplade inredningsbutiker som kommer ladda på ordentligt under denna dag och helg. Black Friday 2017 kommer gå av stapeln den 24 november och i många fall sträcka sig hela den helgen. Vissa butiker kommer to.m. att ha kampanjer redo för hela veckan efter. Under denna rea kommer du som kund kunna klicka hem möbler, inredning och en massa annat med priser upp till hela 70 procent. Fantastiskt, eller hur?

2017 blir det största Black Friday någonsin

Black Friday är en perfekt dag och period att strategist påbörja handeln av julklappar. Genom att de flesta butikerna kommer erbjuda sina varor till upp mot 70 procent rabatt så kommer du spara tusenlappar. Pengar som du istället kan lägga på den härliga julmiddagen eller kanske en resa.
Hos oss på Roomly.se har vi en egen sida och kategori på sajten för just denna dag. På den sidan samlar vi som sagt alla de absolut bästa kampanjerna med fokus på heminredning. Alla dessa produkter och rabatter kommer inte att presenteras förens den 24 november. Så det gäller att vara på hugget om man vill göra det bästa köpen. Som vilken butik som helst så gäller rabatterna så länge lagret räcker.
Här hittar ni vår sida för Black Friday inredning >>
Lycka till med att vara med och klicka hem de absolut bästa produkterna. Har ni fler frågor om hur vi på Roomly.se jobbar med just Black Friday? Då kan ni enkelt höra av er till oss så ser vi tillsammans till och hitta en lösning på din fråga.

Related Posts