Inspiration

10 badrum som verkligen står ut från mängden

10 badrum som verkligen står ut från mängden: Att skapa ett snyggt badrum är verkligen viktigt. Idag har vi hittat 10 badrum som är riktigt snygga men också funktionella. Ett badrum är mer än en plats där du duschar och borstar tänderna. Det ska vara en plats där du kan ta det lugnt och njuta efter en stressig arbetsdag. Därför brukar vi på Roomly ofta rekommendera och försöka skapa en oas med spa-känsla. Kika in våra tio 1 tips som vi hoppas inspirerar.
Det är inte alltid jätte enkelt att dekorera och inreda badrummet. Men ibland kan det räcka med att ställa in ett snyggt doftljus som också luktar gott, köpa hem några snygga textiler och handdukar som smälter in samt kanske ordna till så att smink och flaskor står snyggt. Ett rent och prylfritt badrum tar inte lång tid och skapa.

Badrumsinredning

1. Inkaklat badkar med snygg fondvägg


En härlig fondvägg som skapar en mysig atmosfär ovanför badkaret. En känsla som tar en bort från trafiken på andra sidan väggen.

2. Enkelt och stilrent med svart och vitt

Färger för mycket, som i detta fall när man enkelt nog endast använt sig av svart och vitt. Sen är det alltid vackert med lite gröna växter placerade som på bilden.

3. Ett badrum med detaljer i marmor


Kanske det mest populära materialvalet som nyrenoverade badrum smyckas med idag. Men visst är det snyggt. Marmor är inte en billig sten att köpa hem så man behöver inte smycka hela badrummet med den. Men kanske en liten del i alla fall.

4. Det lantliga badrummet


Även i storstadslägenheten får man lov och inreda som på landet. Det är faktiskt en riktigt smart lösning som får en att tänka på annat. Sen är det fantastiskt snyggt också.

5. Ett lyxigt badrum i guld och marmor


Varför inte lyxa till det lite extra, med guld. Marmor i all ära men som sagt kan prislappen snabbt springa iväg. Då finns det billigare material som absolut blir lika snyggt.

6. Det moderna i snyggt grått


Varför gör det svårt. Grå är en fantastisk färg som vi på Roomly tycker man borde använda lite mer. Som i detta badrum, den gråa väggen blir så snygg till den inglasade regnduschen.

7. Flera olika nyanser av vacker naturfärg

Ljust och fräscht är väldigt passande för detta rum. Det för dig glad samt skapar en harmonisk stämning. Snyggt, eller hur?

8. Det gröna badrummet med växter

Bild ikea.se
Nu kom den igen. Vi tjatar ofta om mer gröna växter och krukor i hemmet. Det är kanske den inredningsdetaljen som är den bästa. Här har man använt vårt tips en hel del. Den gröna färgen skapar en fantastisk stämning och feng shui.

9. Låt textilerna ta plats

Handdukar och mattor. En smart kombination för att mjuka upp i rummet. Lägg in en härlig badrumsmatta som matchar övrig hemtextil i rummet.

10. Det moderna badrummet med pardusch


För er som är två och inte får plats i duschen. Installera då varsin dusch och handfat. Så här snyggt och funktionella kan det bli.

Badrumsinredning

Related Posts