Roomly nyheter

Nu lanserar vi i Norge med Homedecor.no

Nu lanserar vi i Norge med Homedecor.no: Glada nyheter! Idag kan vi meddela att Roomly nu också finns i Norge. I grannlandet kommer vår systersajt att heta Homedecor.no och innehålla en massa härlig inredning och möbler från lokala butiker. Detta betyder att vi nu har tre hemsidor live i Sverige (Roomly.se), Norge (Homedecor.no) och Danmark (Roomly.dk).

Vi kommer att satsa på och fylla sortimentet på den norska hemsidan med minst lika många produkter som vi idag har på Roomly.se. Detsamma gäller den danska tjänsten som varit igång sen årsskiftet. Där har vi nu startat samarbete med ca 20 inredningsbutiker som tillsammans utgör ett sortiment på drygt 40 000 produkter. Där är det också fler på ingång och vårt mål är att innan sommaren nå omkring 100 000 designprodukter. Den norska sajten har precis lanserats och har nu omkring 20 000 inredningsprodukter i utbudet. Där lägger vi just nu in fler nya varje dag, så inom några veckor kommer där finnas en massa mer
Vi vet hur duktiga danskarna är på design och det vill vi också självklart låta både svenskar och norrmän ta del av.

Vad betyder expansionen med homedecor.no?

Med de tre hemsidorna kommer vi att låta nya aktörer och butiker få möjlighet och leverera utanför gränserna. Något som många mindre butiker kanske inte haft möjlighet till innan. Detta genom att marknadsföra deras produkter i grannländerna. Så förutom att det är kul för norrmännen med en lokal hemsida så kommer detta också bidra till fler produkter och butiker i den svenska.
Så håll er uppdaterade på vårt sortiment för det kommer garanterat och hända grejer under våren och hela året.
Vi vill också passa på och berätta att vi har en massa andra spännande uppdateringar på gång som kommer göra det ännu enklare och söka samt hitta rätt inredning och möbler via vår tjänst. Vi har mottagit en massa härliga tips på förbättringar från er användare som nu snart kommer att presenteras.
Tillsvidare kan ni kika in vår norska inredningsbutik genom att besöka Norges nya inredningsbutik.
Happy shopping!