Hemnet tips

Sekelskiftstvåa i hjärtat av Söder på Tavastgatan 29A

Sekelskiftstvåa i hjärtat av Söder på Tavastgatan 29A: Är du ute efter ett nytt boende? Kanske är det i Stockholm du letar? Eller är du bara ute efter lite härlig inspiration på hur du kan möblera och inreda hemma. Kika också in Lindvallsplan 10: Som en liten stuga på Gotland mitt i stan. En riktigt drömlägenhet med inspiration från ett litet hus på Gotland fast mitt i Stockholm. 
Vi har idag ett mycket vackert litet boende på 50 kvadratmeter med placering på Södermalm i Stockholm. Denna lägenhet med 2 rum och kök kan man ju inget annat än att bli förälskad i. Hemmet erbjuder en generös takhöjd, vacker kakelugn och stora öppna fönster med ljusinsläpp.  Det vackra furugolven som pryder lägenheten bryts snyggt av med stilleben av växter som bildar godis för ögonen.
Älskar verkligen valet av inredning och möbler i denna lägenhet. De har fått till en verklig personlig känsla. Den atmosfären är viktig för att man ska känna att sin bostad verkligen är sitt hem.
Område: Södermalm, Stockholm
Yta: 50 kvadratmeter boyta
Rum: Två rum och kök
Pris: 5 500 000 kr (Utgångspris)
Mäklare: Nooks
Besök mäklarens hemsida för fler bilder och detaljerad beskrivning här >>

Här beskriver säljaren Tavastgatan 29A

HUR ÄR DET ATT BO JUST HÄR?

Takhöjden, kakelugnen och furugolven ger den här lägenheten charm och personlighet. Lägenheten blir snabbt ett hem som är lätt att älska.

HUR ÄR DET ATT BO I BYGGNADEN?

Det finns en gemensam balkong precis utanför dörren där man kan äta frukost, med sol på förmiddagen.

HUR ÄR DET ATT BO I OMRÅDET?

Söders bästa läge! Lugn gata men ett stenkast från Mariatorget.
Text från Nooks.se
Bilder från Nooks.se

Är du intresserad?

På Nooks är alla hem kanske till salu. Det betyder att vid rätt pris, rätt timing och rätt köpare kan det bli affär. Anmäl ditt intresse här så kontaktar vår mäklare dig, eller varför inte locka ägaren lite extra med ett indikationsbud?

Relaterade artiklar