Hemnet tips

Till salu: Härligt renoverad tvårummare på Gärdet i Stockholm

Härligt renoverad tvårummare på Gärdet i Stockholm: Bomarknaden är återigen på högvarv. Nu när sommaren är över och vi snart går in i mitten period av hösten så börjar bostäderna att florera bosajterna igen. Självklart håller vi på Roomly koll på guldkornen och har nu hittat ett fantastiskt fint objekt med härlig utsikt över takåsarna på Gärdet i Stockholm. 
Denna lägenhet som ligger placerad i ett typiskt funkishus från 1939 har nyligen renoverats och fått sig en ombyggnad. Typiskt för lägenheter i hus från 30 och 40-talet är ofta att köken är placerade i korridorliknande utförande. Men här har man istället valt och modernisera hela planlösningen och slagit ut den vägg som en gång fanns mellan vardagsrum och kök. På så sätt har man fått en stor öppen planlösning med plats för en härlig social yta. Inredning och möblemang är enligt mig också väl anpassat för att på ett effektivt sätt använda varje kvadratmeter.
Men inte nog med det. Lägenheten och balkongen som ligger högst upp i huset har en härlig milsvid utsikt över takåsarna ner mot Tessinparken och Karlaplan. Den ligger i söderläge vilket ger sol under alla timmar på dygnet samt mycket härligt ljusinsläpp.
Många av möblerna och den inredning ni ser på bilderna finnas att handla hos oss på Roomly.se.
Område: Gärdet/Östermalm, Stockholm
Rum: 2 rum och kök
Storlek: 40,5 kvm plus 5 kvm balkong
Pris: 3 750 000 kr (Utgångspris)
Mäklare: HusmanHagberg
Besök Hemnet för mer information och bilder av lägenheten här >>

Här beskriver mäklaren objektet på Gärdet i Stockholm:

Nu finns tillfälle att förvärva denna renoverade lägenhet, belägen högst upp i vacker hörnfastighet på populära Brantingsgatan med utsikt över Gärdets takåsar. Stora fönster som erbjuder ett rikligt ljusflöde till bostaden. Utmärkt disponerad med generös sällskapsyta i såväl kök som sällskapsrum. Genomgående för bostaden är vitmålade väggar och vacker oljad fiskbensparkett. Välskött förening med god ekonomi.
– Hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor samt tillgång till två rymliga garderober. Här ryms även en arbetsdel och extra förvaring i form av två garderober. Säkerhetsdörr.
– Kök med öppen planlösning mot sällskapsrum. Stilfull köksinteriör i vitt med bänkskiva i Carrera marmor. Komplett maskinell utrustning i form av kyl/frys, diskmaskin, kombinerad ugn/micro samt induktionshäll med ovansittande fläkt. Generös arbetsyta samt god, lättillgänglig förvaring i både dubbla över- och underskåp.
– Vardagsrum med vacker oljad fiskbensparkett på golvet. Härligt ljus tack vare det stora fönsterpartiet och balkongdörren. Här finns utrymme för såväl sällskapsmöblemang, mysig läshörna samt matsalsdel. Utgång till balkong.
– Fantastisk balkong med insynsskyddat söderläge och utsikt över takåsar.
– Sovrum som avskiljs från vardagsrummet med en praktisk skjutdörr. Även här finns ett stort vackert fönsterparti i vinkel som erbjuder fri utsikt. Gott om utrymme för såväl säng som tillhörande sängbord.
– Badrum kaklade väggar i vitt och ljusgrått klinkergolv med värmeslingor. Utrustat med en rymlig duschhörna, spegelparti, WC, kommod med handfat samt infällda spotlights i tak. Badrummet är även förberett för installation av en tvättmaskin.
Text från Husmanhagberg.se
Till salu: Härligt renoverad tvårummare på Gärdet i Stockholm
Till salu: Härligt renoverad tvårummare på Gärdet i Stockholm
Till salu: Härligt renoverad tvårummare på Gärdet i Stockholm
Till salu: Härligt renoverad tvårummare på Gärdet i Stockholm
Till salu: Härligt renoverad tvårummare på Gärdet i Stockholm
Till salu: Härligt renoverad tvårummare på Gärdet i Stockholm
Till salu: Härligt renoverad tvårummare på Gärdet i Stockholm
Till salu: Härligt renoverad tvårummare på Gärdet i Stockholm
Till salu: Härligt renoverad tvårummare på Gärdet i Stockholm
Till salu: Härligt renoverad tvårummare på Gärdet i Stockholm
 
Till salu: Härligt renoverad tvårummare på Gärdet i Stockholm
Till salu: Härligt renoverad tvårummare på Gärdet i Stockholm
Till salu: Härligt renoverad tvårummare på Gärdet i Stockholm
Bilder från HusmanHagberg.se

Relaterade artiklar