Trender

8 designstolar som passar alla matbord i hemmet

8 designstolar som passar alla matbord i hemmet: Hos oss på Roomly.se fokuserar vi på att kunna erbjuda de absolut bästa stolarna till dig och ditt hem. Genom att vi har över 100 000 inredningsprodukter så ingår där också en hel del stolar. Vi har idag listat åtta designstolar eller matstolar som kommer hamna på topplistan över de möbler du vill ha i höst.
Stolen är kanske en av de bästa uppfinningarna någonsin. En enkel sittmöbel där du kan antingen vila, avnjuta en måltid, arbeta eller bara sitta och socialisera med omgivningen. I listan nedan har vi med 8 klassiker och moderna nyheter som just kommit ut på marknaden.

1. Hammock stol – läder cognac från David Design

Hammock stol - läder cognac, svart stålstativ designstolar
Hammock stol – läder cognac, svart stålstativ från David Design är en av våra mest populära stolar på Roomly.se. Denna underbara stol kläd med lyxigt läder i färgen cognac är både en skön stol att sitta i samtidigt som den ser riktigt bra ut. Hammock stol är en traditionellt formgiven stol av Axel Bjurström med komfort i fokus. Sits och rygg består av tjockt vegetabiliskt garvat läder som anpassas efter din kroppsform och hur du sitter. Sitsen är laminerad med en bomullsduk och spänd med remmar för optimal fjädring och komfort. Lädret åldras med tiden och får en vacker naturlig patina.
Se stolen här >>

2. CH24 Y-stol från Carl Hansen & Søn

CH24 Y-stol - vitoljad ek, naturflätad sitsCH24 Y-stol från Carl Hansen & Søn är en tidlös klassiker. Ni har säkert sett denna fantastiska stol på flera bilder i inredningsbloggar och magasin. Det är inte konstigt då den på senare tid fått en otrolig marknad. Det är inte den billigaste stolen vi har på Roomly.se men absolut en av det mest eftertraktade och med högsta kvalitet. Stolen CH24 formgavs redan år 1949 och är därmed den första stol Wegner gjorde för Carl Hansen & Son. CH24, även kallad Y-stolen, är en lätt stol och trots sina armstöd en relativt liten möbel. De välvda bakbenen och den halvcirkelformade överdelen tillsammans med den eleganta Y-formade ryggen ger stolen ett varmt och välkomnande utseende.
Se stolen här >>

3. Beetle stol från Gubi

Beetle stol, mässing/grön
Wow, det är precis det som vi sa när vi såg denna stol första gången. Den må se enkel ut men ska vi vara helt ärliga finns det ingen stol som är ens i närheten av designen på Beetle från Gubi. Deras härliga val av färgerna som denna stol finns i är också en fullpott. Ta den mörkgröna tillsammans med mässingsbenen. Stolen är dröm. Beetle stol från Gubi, formgiven av GamFratesi. Det är den eleganta och tidlösa stolen inspirerad av skalbaggens anatomi där skandinavisk enkelhet och funktionalitet möter Italiensk exklusiv design. Här är en helt ny version av Beetle stolen som skiljer sig från tidigare eftersom den ej är stoppad utan har en sits och ryggstöd av plast. En okomplicerad och stilren design med ett klassiskt formspråk gör att den lämpar sig i de flesta hem och miljörer, perfekt runt ett bord i köket eller vardagsrummet.
Se stolen här >>

4. Svart stol i ABS-plast från Boldliving.se

Svart stol i ABS-plast - Craftenwood
Denna stol är en rätt simpel stol. Men luras inte av den enkla designen. Den är tillverkad i en av de absolut tåligaste plasten som finns. Den smidiga designen gör också att den inte tar för mycket plats. Något som kan vara vanligt med designstolar annars. De är ofta stora och otympliga även fast de är mycket snygga att titta på. Svart stol i ABS-plast är grym stol att placera antingen intill matbordet eller i hallen som en viloplats där du tar på dig skorna.
Se stolen här >>

5. Stolen Shello från Furniturebox

SHELLO Stol Vit/EkMed samma tema som ovan på designstolar. Stolen Shello från Furniturebox är en billigare stol med absolut högsta kvalitet. Designen är slimmad men erbjuder en perfekt, funktionell sittmöbel att placera vid matbordet där hemma. Shello är också en av våra mest populära stolar i kategorien matstolar. Bara det måste ju betyda att kunderna är både nöjda med design och kvalitet. Den finns i både färgen vit och svart.
Se stolen här >>

6. Wood pinnstol H17 från Department, designstolar

Wood pinnstol H17, svart
Pinnstolar, visst är dem vackra. Dessa underbara stolar har varit med oss ett bra tag tillbaka i historien. Det måste bara betyda en sak. Det är en utmärkt stol sett till både design och funktionalitet. Den enkla designen har något som gör att vi i Skandinavien bara inte kan släppa dem. Jag själv har fyra stycken hemma från just Department. Wood pinnstol H17 är en stol med högsta kvalitet och absolut en stol du kommer kunna använda många många år framåt. Den finns i flera olika färger. Allt för att du på enklast sätt ska kunna anpassa den i hemmet.
Se stolen här >>

7. Knot Stol Svart från Normann Copenhagen

Normann Copenhagen Knot Stol Svart/Natur
En stol med ett unikt utseende. En formgivning som kommer få dina gäster att höja på ögonbrynen. Det är alltid kul och inte alltid följa de trender som florerar i bloggar och magasin. Denna stol må vara med i en hel del inredningsmagasin men inte på samma sätt som många av de nämnda ovan. Normann Copenhagen är ett välkänt danskt varumärke som fokuserar på snygg skandinavisk design. En underbar stol i mitt tycke.
Se stolen här >>

8. Pause stol – grön från WOUD A/S

Pause Stol, Grön
Pause stol grön från varumärket WOUD A/S är en mysig köksstol som finns i en mängd härliga och roliga färger. Enkel att anpassa till just din inredning och möblering hemma. Pause stol är precis som tillhörande matbord en enkel möbel där de tunna linjerna i sitsen omfattas av mjukt rundade ben på ett mycket elegant sätt.
Se stolen här >>