Hemnet tips

Vellinge – Skolan byggdes om till underbar lyxvilla

Vellinge – Skolan byggdes om till underbar lyxvilla: Är du sugen på att köpa en ny bostad? Då kanske tio rum och kök låter intressant? Denna fantastiska byggnad på 500 kvadratmeter med pool, vinkällare och ett helt eget orangeri är nu till salu. Priset för mästerverket ligger på 16 miljoner kronor och är en ombyggd gammal skola i Vellinge. Kika in bilderna nedan och inspireras.
Vellinge är ett mysigt område strax en kvart utanför Malmö. Där hittar vi denna ombyggda skola som nu blivit en fantastisk lyxvilla. Även om priset på 16 miljoner kronor låter högt så kan vi berätta att du får mycket för pengarna. Kanske man också kan få möjlighet att köpa lite snygga möbler som ni ser på bilderna nedan.

Privat vinkällare

Villan eller huset är byggt 1908 och har varit en aktiv skola fram till 60-talet. Mellan 2004 och 2010 renoverades huset för att bli en elegant och lyxig villa. I huset hittar vi en inomhuspool, ett orangeri, vinkällare, bastu och ett utomhusspa. Med andra ord är denna bostad en riktig värsting.
Självklart är vackra detaljer från byggtiden sparade. Man hittar en takhöjd i hela huset på tre och fyra meter, stuckaturer och takrosetter i nästan alla rum inkluderat kök.

Lyxvilla på landet

Huset består av fyra sovrum och ett stort poolhus. Poolhuset ligger i det som en gång var en gymnastiksal. I ett av badrummen ser ni också ett inmurat snyggt badkar samt användning av material som kalksten från Jurabergen i Frankrike.
Det tar in slut där. I den vackra trädgården hittar vi också ett ett 40 kvadratmeter stort orangeri, två dammar med springbrunnar samt en helt otrolig pergola med växter.
Område: Vellinge, Malmö
Rum: 10 rum och kök
Boyta: 493 kvadrameter samt 234 biarea
Tomt: 2468 kvadratmeter
Byggnadsår: 1908
Pris: 16 000 000 kr (Utgångspris)
Mäklare: Erik Olsson
Kika in mäklarens hemsida för fler bilder och mer information om objektet i Vellinge här >>

Mäklarens egna ord om den vackra lyxvillan i Vellinge:

Ett exklusivt tillfälle att förvärva en denna hänförande fastighet med dess början som skola från år 1909 fram till 1960-talet. Idag är fastigheten renoverad och alla omfattande renoveringar är utförda under perioden 2004-2010. En storslagen entré möter via dubbelgrind och singel med en centrerad fontän framför huset. Insidan är lika fantastisk som utsidan!
Pampiga rum i fil och väl tilltagen takhöjd, vackra stuckaturer och takrosetter bevarade. Köket, beläget i den f.d. slöjdsalen med stora halvrunda fönsterpartier, är en riktig dröm för den matlagningsintresserade. Lyxigt utförande med påkostade vitvaror och extra attiraljer som gör att ingenting saknas. Dubbelgarage och en stor kyld vinkällare. Poolhus med uppvärmd pool och anslutande uteplats med utomhusspa i en alldeles underbar och privat parkträdgård utan dess like.
Text från eriksolsson.se
lyxvilla-vellinge-skane
lyxvilla-vellinge-skane
lyxvilla-vellinge-skane
lyxvilla-vellinge-skane

lyxvilla-vellinge-skane
lyxvilla-vellinge-skane
lyxvilla-vellinge-skane
lyxvilla-vellinge-skane
lyxvilla-vellinge-skane
lyxvilla-vellinge-skane
lyxvilla-vellinge-skane
lyxvilla-vellinge-skane
lyxvilla-vellinge-skane
Bilder från eriksolsson.se

Relaterade artiklar