Hemnet tips

39 kvm med härlig inredning i mysig 1,5:a i Riksby, Bromma

39 kvm med härlig inredning i mysig 1,5:a i Riksby, Bromma: Det har under våren skrivits en hel del om att bopriserna i främst Stockholm börjat stanna av en aning. Det är iaf om vi tittar på vad mäklarna påvisat för lägenheter i innerstan. Men stämmer det verkligen?
För några veckor sen skrev Aftonbladet om ett nytt prisrekord på en liten etta om 15 kvadratmeter i Brommastadsdelen Riksby. Den såldes för otroliga 1 640 000 kr. Det innebär ett pris på 109 000 kr per kvadratmeter. Alltså dubbelt så mycket som snittpriset i området.
Som det ser ut så är det bostäderna utanför stan som nu börjat ta fart när innerstadslägenheterna redan ligger på toppnivåer.
Vi på Roomly har idag valt att lägga fokus på en mysig liten 1,5:a om 39 kvadratmeter i just området Riksby i Bromma. Bilder och beskrivning hittar ni nedan.
Område: Riksby, Bromma
Rum: 1,5 rum och kök
Storlek: 39 kvadratmeter boyta med balkong
Pris: 2 095 000 kr (Utgångspris)
Mäklare: Svenska Mäklarhuset
Besök mäklarens hemsida för att se fler bilder och beskrivning av objektet i Bromma >>

Mäklarens beskrivning av lägenheten i Riksby.

Missa inte denna fräscha bostad med låg avgift i populära föreningen Brickbandet! Här har ni en mysig bostad med 4min till tunnelbanan, renoverat kök och badrum samt balkong i soligt västläge med underbar kvällssol samt sovalkov med plats för dubbelsäng. Lägenheten har genomgående mycket fräscha ytskikt med uppdaterat badrum och kök. Stor och extremt stabil förening med expedition och mycket fräsch tvättstuga. Låg belåning per kvadratmeter på endast 896kr/kvm. I källaren finns en stort och rymligt förråd på ca 7,5 kvm. En utav Brommas bästa föreningar. Området omges av fina grönområden med närhet till fina promenadstråk och motionsspår vid t.ex. Lillsjön och koloniområdet Iris. Intill Lillsjön hittar ni även utegymmet som färdigställdes under förra året. Centralt läge vid Abrahamsberg eller Brommaplan som erbjuder goda kommunikationer och all tänkbar närservice.
Kontakta gärna mig för mer information, Noomi Unéus 0735-973273
Text från svenskamaklarhuset.se

Lägenhet Riksby Bromma
Bilder från svenskamaklarhuset.se

Related Posts