Köp möbler på nätet

Möbler online

Är du ute efter härliga möbler som förvandlar ditt hem till en dröm? Då har du kommit rätt! Vi på Roomly har ett ständigt växande utbud av möbler online. Genom samarbeten med Sveriges största möbelhus kan vi lova dig ett fantastiskt sortiment. Allt från stolar till soffor och bord till sängar. Låt inte möblernas storlek skrämma dig, i de flesta fall ingår hemleverans i priset. Några av våra populära butiker är Furniturebox, Rum21, Trendrum mfl. Ni hittar tusentals produkter så för att göra det lätt att hitta rätt kan rekommenderar vi att ni använder filtret till höger på produktsidan. Lycka till!

Bänk Anni, 90x42x35 cm

Bänk Anni, 90x42x35 cm

Dalsland Pinnstol - Grå
Skånska Möbelhuset

Dalsland Pinnstol – Grå

Tuva Adele stol - Beige
Skånska Möbelhuset

Tuva Adele stol – Beige

Tuva stol, grå - Vita ben
Skånska Möbelhuset

Tuva stol, grå – Vita ben

Jetson fåtölj Flax21/Dakota läder, konjak
Dux

Jetson fåtölj Flax21/Dakota läder, konjak

24 200kr
Lexington Milton Fåtölj - Valfri färg!
Skånska Möbelhuset

Lexington Milton Fåtölj – Valfri färg!

2 690kr

MATBORD –SOFFBORD – SÄNGBORD – SIDOBORD – SKRIVBORD – MATGRUPPER

Matgrupp: Lamier matbord runt + 6 st Tuva Europa beige stolar
Skånska Möbelhuset

Matgrupp: Lamier matbord runt + 6 st Tuva Europa beige stolar

13 290kr
Nordic matbord runt - Vitoljad ek
Skånska Möbelhuset

Nordic matbord runt – Vitoljad ek

2 490kr
Siri Matbord 100-300 cm - Valfri färg!
Skånska Möbelhuset

Siri Matbord 100-300 cm – Valfri färg!

7 990kr
Bord Cornelius - Ecru
Skånska Möbelhuset

Bord Cornelius – Ecru

3 899kr
Francisco matbord svart - Glas
Skånska Möbelhuset

Francisco matbord svart – Glas

1 095kr
Bord Fitchburg - Ecru
Skånska Möbelhuset

Bord Fitchburg – Ecru

2 899kr

Heminredning för bostaden

Sugen på att fräscha upp hemmet eller söker du kanske den perfekta gåvan till någon som vill? Med vår tjänst kan du fynda det senaste inom heminredning från ledande varumärken från några av de mest populära inredningsbutikerna i Sverige. Kanske är du redo att göra en helrenovering eller bara söker efter det där lilla extra för att göra fint inför kommande säsong. Oavsett vilket har du tack vare Roomly heminredning online en chans att göra det till rätt pris och få desto mer för pengarna! Vi finns idag i tre länder där Sverige är vår primära målgrupp. Ni hittar oss också i Danmark (Roomly.dk) och Norge (Homedecor.no) och samarbetar med Cous.se.

Designmöbler på nätet

Möbler på nätet kan ibland vara svårt och krångligt att hitta. Med att det är krånligt menar vi att de inte är så lätt att hitta något man inte känner till så mycket om. Visst kan det finnas inredningsbutiker och möbelvaruhus som du sett på reklam. Men vill du få ännu mer inspiration eller smakråd så finns vi på Roomly.se. Vi har skapat detta varuhus på nätet där vi tillsammans med över 70 olika inredningsbutiker gör shopping av möbler på nätet enklare. Här kan du hitta över 120 000 inredningsprodukter till Sveriges bästa priser och villkor. Alla våra kopplade butiker är nämligen också certifierade med trygg e-handel. Detta betyder att alla har schyssta villkor när det kommer till frakt, retur och avtal. De flesta är stora bolag på marknaden så du ska känna dig nöjd och trygg med ditt nästa köp av heminredning online.

Vi erbjuder också servering, dekoration och kökstillbehör

Förutom möbler som du hittar ovan så erbjuder vi ett brett sortiment av inredning, dekoration, servering, textiler och kökstillbehör. Kaffebryggare från Moccamaster, snygga bäddtextiler från Hemtex eller Ellos. Ja vi har det mesta samlat åt dig här på Sveriges kanske största marknadsplats för inredning på nätet. Prova att göra en sökning i sökrutan högst upp på sidan. Där kan du skriva in ett varumärke, en färg, ett material eller bara ett ord som du tror kommer ge dig goda resultat. När sökresultatet dyker upp kan du senare också filtrera ner listan till ett mer detaljerat resultat. Genom att vi har över 120 tusen artiklar kan det ibland bli så att det visas många resultat. Därför rekommenderar vi att ni filtrerar ner detta så att ni får en mängd som passar att kolla igenom.