Hemnet tips

Sveriges 5 dyraste villor på Hemnet hösten 2017

Sveriges 5 dyraste villor på Hemnet hösten 2017: Nu är det många som är tillbaka efter sommarsemestern och ledigheter. Detta betyder också att bostadsmarknaden snart drar igång i vanlig ordning. Under sommaren har det varit väldigt få objekt ute till försäljning vilket inte är någon ovanlighet. Men redan nu har det tillkommit ett antal. 
Vi har tagit del av de fem dyraste villorna i Sverige som ligger ute på bostadssajten Hemnet. Det är allt från en enorm gård i Pålsjö, Helsingborg till en 30 miljoners-villa i lyxiga Djursholm strax utanför Stockholms tullar. Kan ni förstå att få inreda dessa otroliga bostäder. Det kan komma behövas en hel del möbler för att fylla alla kvadratmeter och yta. Vilken blir er favorit och drömkåk?

1. Pålsjö Gård, Skåne

Pålsjö gård Helsingborg - Sveriges dyraste villor
Denna fantastiska gård ligger placerad utanför Helsingborg i Skåne. Gården är redo för att driva allt från hästar till landsbruk. Förutom sin närhet till Helsingborg får man också närhet till fantastiska Pålsjö skog samt havet.
Adress: Gustav Hoffs Väg 54
Pris: 37 500 000 kr (Begärt utgångspris)
Länk: Hemnet

2. Åleviksvägen 58, Kungsbacka Sveriges dyraste villor

Sveriges dyraste villor
Mäklaren beskriver objektet på Åleviksvägen 58 i Kungsbacka som ett av Västkustens bästa lägen. Denna unika och mycket exklusiva villa på Särö har en boyta på 300 kvm, privat pool, dubbelgarage. Förutom detta har huset också en fantastisk utsikt som beskrivs som ”magisk”. Huset är i toppskick och erbjuder en oslagbar utsikt från vardagsrum, matsal, sovrum och uteplatserna. Pool och havsutsikt. Detta är en unik adress med avskildhet och naturen inpå knuten, samt havet som granne.
Adress: Åleviksvägen 58, Kungsbacka
Pris: 35 000 000 kr (Begärt utgångspris)
Länk: Hemnet

3. Soluddsstigen 38, Tynningö

Soluddsstigen Waxholm - Sveriges dyraste villor
En favorit på redaktionen. Av våra 5 dyraste villor i Sverige finner vi denna lyxiga villa med sjötomt på Tynningös södra sida har en boyta på ca 450 kvm, en vedeldad bastu och stor brygga. Sjöutsikten bjuder på sol från morgon till kväll samt ett mycket ostört och privat läge. Härlig parkliknande trädgård på 55 491 kvm med grusad gårdsplan, gräsmattor, planteringar, promenadstigar och ett charmigt orangeri. Här finns alltså en unik möjlighet att förvärva ett mycket tilltalande sjöställe i attraktivt lugnt läge, endast 40 min från Stockholm, och med de stora fjärdarna strax utanför.
Adress: Soluddsstigen 38, Vaxholm
Pris: 35 000 000 kr (Begärt utgångspris)
Länk: Hemnet

4. Regementsgatan 116, Malmö

Regementsgatan 116 - Sveriges dyraste villor
Denna exklusiva villa är en av Malmös äldsta. Huset ligger i Fridhems villastad i västra Malmö med närhet till både stad och strand. Huset byggdes redan år 1867 och har en boyta på hela 555 kvm och en källardel på 95 kvm. Den parkliknande tomten är på 2748 kvm och har även en annexbyggnad på 110 kvm som är helt renoverad och moderniserad. Villan har sedan 1956 ägts av samma familj och har idag en toppmodern standard efter omfattande renoveringsarbeten under åren varav de större  gjordes 1956, 1991, 1993 samt 2011-2012.
Adress: Regementsgatan 116, Malmö
Pris: 30 000 000 kr (Begärt utgångspris)
Länk: Hemnet 

5. Eddavägen 8, Djursholm

Eddavägen i Djursholm - Sveriges dyraste villor
I det fashionabla och mycket exklusiva området Djursholm hittar vi på plats 5 av Sveriges dyraste villor denna dröm. Huset som har en total boarea på 445 kvm erbjuder en större pool ett insynsskyddat område samt ett flertal eldstäder. Självklart ska du också ha plats för dina bilar här, därför finns det ett tvåbilsgarage med direkt gång in i huset. Djursholm ligger strax utanför Stockholms city med en resa på ca 30 min. Men ännu närmare hittar du badplatser, båtplatser och en privat tennisbana.
Adress: Eddavägen 8, Djursholm
Pris: 29 500 000 kr (Begärt utgångspris)
Länk: Hemnet

Related Posts