Inspiration

Vacker lägenhet på Krukmakargatan i Stockholm

Vacker lägenhet på Krukmakargatan i Stockholm: Kanske är du ute efter att hitta dig ett nytt boende? Vi har idag tagit fram ett fantastiskt objekt som nu är till salu genom den lite annorlunda mäklarbyrån Nooks. Lägenheten ligger på Södermalm i Stockholm med adress Krukmakargatan och har en boyta på 65 kvadratmeter. Med sina två rum har hemmet låtit behålla vackra detaljer från sekelskiftet. Kolla bara in de vackra pardörrarna som tar en in i sovrummet och fönsterbrädorna under det stora fönster med härligt ljusinsläpp.
Inte nog med att lägenheten i sig är fantastisk så är också valet av inredning och möbler otroligt anpassad för miljön. Kolla bara in det vackra matbord med tillhörande bänkar. Eller valet av väggfärg i sovrummet, älskar det. Kök och badrum är nyrenoverat och håller hög standard med både materialval och design.
Södermalm har på senare tid blivit mycket populärt och lägenheterna går som smör. Vad tycker ni om denna skönhet?
Område: Södermalm
Boyta: 65 kvm
Rum: 2 rum och kök
Pris: Okänt
Mäklare: Nooks
Kika in mäklaren egna hemsida för mer information och bilder på lägenheten >>

Såhär beskriver nuvarande ägaren Krukmakargatan:

HUR ÄR DET ATT BO JUST HÄR?

Det är en fantastisk sekelskifteslägenhet på Krukmakargatan, med tidsenliga detaljer och samtidigt moderna öppna ytor. Underbar rymd, högt i tak och stora fönster genom hela lägenheten, men skyddad från insyn (trots bottenvåning). Snyggt renoverat kök och badrum (med golvvärme). Kan göras om till en 3:a.

HUR ÄR DET ATT BO I BYGGNADEN?

Innergården är otroligt fin, en riktig oas på våren/sommaren. Här finns ett fint lusthus, stor tvättstuga, och bra sopsortering. Det är en bra förening med god ekonomi, och föreningsstaben är lysande.

HUR ÄR DET ATT BO I OMRÅDET?

Superbra läge vid Mariatorget. Själva gatan är jättelugn, men området vibrant. Många butiker, caféer och restauranger med toppkvalitet omkring. Mataffär, tunnelbana, apotek, skräddare, lekpark – allt finns i kvarteret eller runt hörnet. En 15min-promenad tar en till city, el Hornstull åt andra hållet.

Text från Nooks.se


Bilder från Nooks.se

Relaterade artiklar