Hemnet tips, Inspiration

Boho-chic hem på Frejgatan 12 i Stockholm

Boho-chic hem på Frejgatan 12 i Stockholm: Den svenska fastighetsförmedlaren Nooks fortsätter och inspirera. Denna gång har vi en lägenhet på Frejgatan i Stockholm med tydliga influenser från LA/boho-chic. Boendet och inredning har inspiration från Los Angeles med en touch av hipster och bohem. Lägenheten som är på 48 kvm ligger på två trappor i en sekelskiftesfastighet byggd 1884. Den har två rum och en vacker balkong med utsikt mot innergården. 
Tittar man på heminredning kan man se tydliga drag av en modern och personlig decor, något som vi på Roomly alltid gillar.
Område: Vasastan, Stockholm
Rum: 2 st
Storlek: 48 kvm boyta
Balkong: Ja (mot innegård)
Pris: 5 300 000 kr (begärt pris av säljaren)
Mäklare: Nooks
För mer information om lägenheten kan ni besöka Nooks hemsida här >>

Här beskriver säljaren själv hur det är att bo vid Frejgatan!

HUR ÄR DET ATT BO JUST HÄR?

Välplanerad sekelskiftestvåa med ostört gårdsläge, helt fritt från gatuljud. Stor balkong mot gården med sydöstläge. En toppmodern lägenhet med fina materialval och bra samspel mellan nutidens stilspråk och tidstypiska detaljer anno 1884. En drömlägenhet både för paret eller den kräsne singeln.

HUR ÄR DET ATT BO I BYGGNADEN?

En stor fördel med en förening med 0 kr i belåning och ca 6 miljoner kr i kassan innebär att inga avgiftshöjningar kan ses inom överskådlig framtid, och att budget finns för renoveringar och stambyten (lägenheten behöver stambytas inom 5-10 år). Det är enbart 14 lägenheter i föreningen där 13 st är bostadsrätter – en liten förening med bra samspel mellan grannarna.

HUR ÄR DET ATT BO I OMRÅDET?

Utöver Roslagsgatans utbud av restauranger och caféer har du två välsorterade matbutiker runt hörnet och den populära spansk-italienska grossisten Italspain. Utmärkta kommunikationer finner du ett stenkast bort inkluderande både bussar och tunnelbana. Ett fantastiskt läge i populära Sibirien där en kort promenad tar dig antingen till mitt i city eller åt andra hållet och du hamnar i Hagaparken och Brunnsvikens grönområden.

Text från Nooks.se

Underbar soffa och soffbord
Bilder från Nooks.se

Relaterade artiklar