Inspiration

12 inredningsbloggar du måste följa 2017

Inredningsbloggar: Även om vi själva här på Roomly driver en fantastisk inredningsblogg med inspiration och trender så gillar vi att dela med oss. Därför tänkte vi i denna artikel dela med oss av just flera andra inredningsbloggar som vi tycker du ska följa under 2017. Det är alltid kul och få bredda sin inspiration och ta del av trender inom olika inredningsstilar. Dessa 12 inredningsbloggar som vi listar nedan är några av de kanaler som vi på Roomly.se följer för att hålla koll på det senaste inom heminredning.

12 inredningsbloggar du måste följa 2017

1. 34kvadrat

Den svenska inredningsbloggen 34 kvadrat är en inspirerande kanal som drivs av Emelie Ekman. Emelie har bloggat sedan 2012 och har mycket goda insikter i tips omkring compact living och billig inredning. Med ”billig” menar vi att Emelie hjälper dig som läsare och hitta heminredning till riktiga fyndpriser.
Bloggen handlar till största del till att få läsare att förstå hur man skapar ett hem där man trivs. Hon inspireras mycket av bostadsannonser vilket gör att ni då och då får se en vacker annons från Hemnet på bloggen.

2. Trendenser 

Denna blogg har vi nämnt många gånger innan här på Roomly. Inredningsbloggen drivs av Frida Ramstedt som skrivit sedan 2005 och är fortfarande den ledande inspirationskanalen inom heminredning och design. Hon är personen som har bäst koll på alla trender och förmågan att se vad som kommer att hålla i sig i framtiden. Trendenser har också vunnit många priser det senaste var Årets Inredningsblogg 2016 på Elle decoration.

3. Inredningshjälpen

Anette Gustafsson Greiff är en känd profil i inredningsbranschen. Bloggen har hon drivit sedan 2012 där du hittar allt om styling, trendspaningar och vardagsaktiviteter. Kortfattat får du här också följa med Anette i hennes vardag och se hur hennes arbete med agenturbolaget By AGUS ser ut.

4. Daniella Witte

Daniella Witte har divit sin blogg sedan 2009. Här bjuder Daniella in oss på en resa av inspiration och inredningstips som är lätta att ta till sig. Hon går efter en egen personlig stil som inspireras av naturen. Ihop med detta förs hennes inlägg som på en röd tråd på alla bilder hon delar med sig av. Idag är hennes inredningsblogg en av Sveriges mest lästa.

5. Seventeendoors

Seventeendoors är en härlig blogg som drivs av Ulrika Randel. Ulrika bor i en Stockholmsvåning med just 17 dörrar, där av namnet. På hennes blogg hittar du inredningsinspiration, inredningstips samt en massa härliga bilder på hotell och restauranger. Varje söndag bjuder hon på en krönika där hon tittar på inredning från hennes syn med influenser från Paris och Milano.

6. Husligheter

Denna blogg är också en av många inredningsbloggar som vi ofta nämner i inspirationssammanhang. Maria Soxbo har sedan 2007 drivit denna blogg där vi bjuds på en massa härlig trender, nyheter och en härlig mix från hennes vardag. Här skrivs det mest om nordisk design med fokus på Skandinavien. En inredningsstil som på senare tid tagit världen med storm.

7. By Emma

By Emma är en blogg som beskriver hur livet i en liten villa i Göteborg kan se ut. Emma har nyligen flyttat in där och vi får följa med på resan när hon inreder det hela med underbara möbler och dekoration. På bloggen skriver hon också mycket om inredningsnyheter och inspiration som ska få oss att hitta nya vägar och gå. Bakom bloggen är det Emma Priwin som bloggat sedan 2005.

8. Trettiosjukvm

Den här underbara bloggen är tagen ifrån den lägenhet som Fanny Henricson bodde i när bloggen startades. Hon bodde i en lägenhet på 37 kvm men har nu flyttat till en större tvåa i Göteborg. Här får vi följa med genom bilder och text när hon inreder och dekorerar. Vi får även ta del av en massa smarta tips på bra restauranger och butiker som hittas i Göteborg.

9. Strenghielm

Här har vi en mycket inspirerande blogg som drivs av Mari Strenghielm Nord. Hon jobbar även som stylist och gör en massa intressanta reportage. I bloggen blandas många fina interiörer och lantliga hem med mycket DIY-tips. Mari har bloggat i ca sex år och har idag ett vackert hus på Dalarö där många bilder komma från.

10. Starwoman

Anna Åberg har bloggat sedan 2007 och driver idag Starwoman. Här hittar vi härliga ljusa inredningsbilder från sitt egna hem. Hon delar också med sig av en massa shoppingtips och matlagning. Det är från sitt boende i Enköping hon bloggar, lagar mat och ger oss flera tips på hur vi ska styla om hemma och hitta vår inredningsstil.

11. Hemtrender

Hemtrender är också en inredningsblogg som vi på Roomly ofta nämner i många artiklar. Bloggen drivs av Jenny Martinsson som är en inredningstokig marknadsförare som gillar allt inom design och trender. Hon är ett proffs på att leverera stilrena inredningsbilder och älskar vitt, grått och svart. Här finns också en massa härliga bilder på designinredning från varumärken som Ellos home mfl.  Bloggen har hon drivit sedan 2008 och är en av Sveriges mest lästa.

12. Trendspanarna 

Sist men absolut inte minst. Trendspanarna är säkert en av alla inredningsbloggar som många av er känner väl till innan. Bloggen drivs av de två systrarna Linda Johansson och Jenny Johansson som älskar inredning. Som namnet berättar så är det här vi hittar de senaste trenderna inom heminredning. Bloggen har en stort fokus på dansk design och det är här ni hittar dem bästa tipsen på just detta. Vi får även se hur olika renoveringsprojekt går till hemma hos dem själva.

Related Posts