Inspiration, Trender

Månadens inredning Decotique och Ox Denamarq

Månadens inredning: Februari börjar närma sig ett slut och sportlovsveckorna i Sverige är i full gång. Vi vill nu innan mars månad påbörjas ge er några otroligt härliga tips på heminredning. Tips på trender och varumärken som vi kommer att få se mycket mer av under kommande vår och sommar. Något vi skrivit om innan är den populära trenden för mycket färg. Ljusa glada färger som får en att tänka på just vår och sommar.
Under februari har det funnits några varumärken hos oss som varit mer populära än andra. Dessa ska vi snabbt visa upp och berätta lite mer om.

Månadens inredning

Decotique möbler

Visst älskar vi skandinavisk design? Design som får oss att känna oss hemma. Det finns en massa varumärken där ute som tillverkar just möbler inom denna inredningsstil. Men vi har några uppstickare som ni kanske inte känner till sen innan.
Svenska Decotique är en rätt ny aktör på marknaden och har på sin korta tid lyckats få mycket exponering. Varumärket grundades 2014 med ambitionen att designa och formge möbler och heminredning som attraherar inredningsfantaster världen över. Helt i linje med de aktuella trenderna på marknaden och rådande stiltrender inom styling och inredning. Produkternas design är att vara ganska enkla, rena och behagliga. De kan nästan beskrivas som en kombination av en rå deco-stil men något mjukare new-nordic. Det vi på Roomly älskar med Decotiques möbler är deras färgkontraster som är mycket uppskattade av kunder. Vi på Roomly.se erbjuder ett brett sortiment av dessa underbara möbler. Mer hittar ni via länkarna nedan!

Le Grand Air 3-Sitssoffa, Green Pear

Abstract Mediabänk 180, Puder

Marvelous Air Marmorbord 120×60, Carrara/Vit

Ox Denmarq möbler

När vi ändå är inne på skandinavisk design så får vi inte glömma bort våra danska grannar. Danskarna är kända för sin formgivning och är även experter på att ta fram lyckade designmöbler. Ox Denmarq är en av dessa. Det är ett danskt kvalitetsmärke vars namn också är en hyllning till det unika råmaterial och djuret som möblerna är gjorda av. Ox Denmarq möbler är framtagna och gjorda för att hålla under en hel livstid, fantastiskt eller hur? Men självklart gäller det att man tar hand om möbeln. De är lite som ett bra vin då åldern egentligen bara gör möblerna bättre, snyggare och naturligt skönare.
Under februari hade vi på Roomly en stigande ökning av besök till detta varumärke vilket gör det till en självklar kandidat att kika in nu under våren 2017. Vi har ett stort utbud av deras härliga möbler. Allt från soffbord till fåtöljer som man kan drömma om länge. Kolla Ox Denmarq här!

Deck Sidobord

OX DENMARQ Big O table matbord

Trifolium Fåtölj, Mocka

 

Relaterade artiklar