Gör det själv (DIY)

5 misstag som får ditt hem att se stökigt ut

5 misstag som får ditt hem att se stökigt ut: Hur många gånger har du varit med om att det är nystädat men ändå känns stökigt? Vi på Roomly har listat några smarta tips som ska ge dig inspiration till just detta. 
Att ha stökigt hemma överlag är du inte ensam om. Man städar och städar men efter en-två dagar är det lika stökigt som innan. Kika in våra små tips på vad du kan tänka på till nästa gång för att försöka hålla det så rent och fräscht som möjligt.

1. Anslagstavla på kylskåpet


Gillar du och använda kylskåpet som en anslagstavla? Visst är det en smart plats och sätta upp viktiga lappar, inbjudningar eller annat. Men det hör inte hemma här. Det finns många andra bättre platser där du kan sätta upp dessa lappar. Köket ska hållas rent.

2. Organisera dina inköp


Ett av dem vanligaste problemen i många hem. Det finns inte tillräckligt med förvaring för kläder. Det är inte sant. Problemet är att även om du utökar garderober och andra förvaringar så kommer det gå snabbt innan dessa också är överfyllda. Det du ska ändra på är dina inköp. Först ska du organisera och tömma garderoben på det gamla sen kan du köpa nytt. Vi vet att det tar emot, men prova. Detsamma gäller kylskåpet.

3. Boxar och askar


Något som lätt tar plats och skapar stök är småsaker. Nycklar, mobiler och liknande. Här finns det en massa snygga små askar och boxar som du kan använda för att gömma undan dessa små prylar. Lägg nycklar du inte använder varje dag i en liten ask eller ett nyckelskåp.

4. Göm undan prylar du inte använder


Att organisera i hemmet är A & O. Att hålla rent är inte samma sak som att organisera. Om du kollar snabbt i ditt rum så kommer du se en massa saker som du säkert inte använt på ett bra tag. Måste dessa verkligen ligga framme? Om inte, ta bort det och lägg på vinden, i någon förvaring eller varför inte sälj.
 

5. Håll hallen ren


Ni vet säkert redan att hallen är det första intrycket av ditt hem. Därför är det här extra viktigt och hålla snyggt. Få undan alla jackor, ytterkläder och skor. Kanske kan du hänga för ett draperi eller addera några snygga skåp där du kan hänga och lägga undan kläderna du inte använder varje dag.

 

Related Posts