Hemnet tips

Martin Becks lägenhet är nu till salu

Martin Becks lägenhet är nu till salu: Älskar du också filmserien Beck? Då kommer denna underbara lägenhet att ge dig habegär. Nu finns nämligen den kända lägenheten som Martin Beck bor i filmen ute till försäljning. Ni känner säkert igen den balkong som ofta visas upp när Martin och hans granne småpratar på kvällarna efter en lång stressig dag på jobbet. Balkongen där vi många gånger fått höra grannen erbjuda Martin en ”stänkare.
Lägenheten ligger på Södermalm i Stockholm och har en boyta på 46 kvm samt en fantastisk sjöutsikt från balkongen. Hornstull där lägenheten ligger är ett område som på senare tid blivit väldigt populärt. Fastigheten är från 1931 och har ett typiskt utseende av funkis.
Balkongen till lägenheten är dock det enda som ni kommer känna igen från filmerna. Scenerna inuti lägenheten är nämligen filmade i en större lägenhet någon annanstans i Stockholm. TV4 har tidigare i år också meddelat att man kommer och spela in fler Beck-filmer. Detta kan betyda att den nya köparen av lägenheten kan bli tvungen att låna ut sitt hem under några inspelningar. Möbler och inredning som ni ser på bilderna är inte heller något som ni kommer känna igen från filmerna.
Lägenheten i Hornstull, Stockholm ligger ute med ett pris på 3 795 000 kronor. Mer information om boendet hittar du hos mäklare Innerstadsspecialisten.
Område: Södermalm, Stockholm
Storlek: 46 kvm boyta
Rum: 2 rum och kök
Pris: 3 795 000 kr (Utgångspris)
Mäklare: Innerstadsspecialisten 
Här beskriver mäklaren själv objektet till salu:
Ytterst välplanerad tvåa med högt och fritt läge med strålande sjöutsikt och dubbla balkonger på en av Södermalms trevligaste adresser. Lägenheten erbjuder ett sovrum med plats för en dubbelsäng, lättmöblerat och mycket luftigt vardagsrum med plats för såväl soffa som för TV och matbord, praktiskt kök med gott om förvaring bakom vita skåpsluckor och välkomnande hall med generösa förvaringsmöjligheter.
Fastigheten är stambytt och värme och vatten ingår i den låga avgiften. Föreningen har 3 hyresrätter kvar som dold tillgång och goda intäkter från lokalerna om ca 830 000 kr/år. Nyrenoverade balkonger, och nya balkongdörrar gör huset mycket snyggt utvändigt.

Martin Beck

Läget är fenomenalt! Med kontinental stämning och fartfylld atmosfär har området kommit att klassas som ett av stans mest attraktiva. Södermalms generösa utbud av caféer, butiker och service finns runt knuten samtidigt som naturen och lugnet är nära. För att nämna några så finns populära Vurma i huset, Judith och Bertil lite längre upp på gatan, prisbelönta Ho´s runt hörnet och stekheta Tjoget bara ett par kvarter bort. I närheten finns ett flertal gym (SATS, Friskis & Svettis, 24seven och World Class), matbutiker (bl.a. 2000 kvm stort Hemköp) och apotek såväl som systembolag, biograf och bibliotek. Reimersholme och Långholmen bjuder på bad och andra somriga nöjen och det är nära till Tanto med utegym och badplatser. Nya gallerian vid Hornstull och goda kommunikationer med såväl tunnelbana och bussarna 4, 40 och 66 i närområdet. Valmöjligheterna är många och trivseln är lätt att finna. Välkommen!
Text från Innerstadsspecialisten.se

Inspirationsbilder från Becks lägenhet i Hornstull
Bilder från Innerstadsspecialisten.se

Related Posts