Hemnet tips, Inspiration

Spektakulär inredning på Fleminggatan 21, Kungsholmen

Spektakulär inredning på Fleminggatan 21, Kungsholmen: Efter inredningsmässan Formex i Stockholm börjar sakta men säkert vårens inredning ta plats i både butiker och på inredningsbloggar runt om i Sverige. Men innan vi presenterar årets godbitar får vi ta inspiration från några fantastiska boenden. Idag har vi en otrolig våning på Kungsholmen i Stockholm.
Lägenheten på fyra rum och kök har en boyta på 137 kvadratmeter. Den ligger på adress Fleminggatan 21 högst upp i fastigheten som är byggd 1907 och har en fantastisk utsikt över takåsarna. Förutom härlig utsikt ingår här också en stor klädkammare i ett torn, eldstad, dagbädd och en mysig bastu. Ni måste bara kolla in bilderna som vi lagt in nedan, de är verkligen ögongodis.
Område: Kungsholmen, Stockholm
Rum: 4 st
Storlek: 137 kvadrat boyta
Pris: 15 100 000 kr (Begärt pris av säljare)
Mäklare: Nooks
Kika in fler bilder och mer detaljrik information om våningen hos Nooks >>

Här beskriver säljaren själv objektet på Fleminggatan som nu är ute till försäljning

HUR ÄR DET ATT BO JUST HÄR?

Exklusiv vindsetage på attraktiv adress med terrass och balkong i söderläge som ger fantastisk utsikt över takåsarna och sol från morgon till kväll sommartid.Högst upp i sekelskiftesfastigheten från 1907 inreddes för sex år sedan vinden till en exklusiv etagevåning med hiss ända upp. Våningen totalrenoverades sedan under 2015-2016. Med total golvyta om 160 kvm, genomgående golvvärme, nästan fem meter i tak, takbjälkar, fungerande stor eldstad och vackra detaljer erbjuder bostaden ett boende med standard utöver det vanliga, med exempelvis exklusivt ljus- och ljudsystem. Lägenheten har egen bastu och bubbelbadkar.

HUR ÄR DET ATT BO I BYGGNADEN?

Tyst från grannar och väldigt bra ljudisolerat.

HUR ÄR DET ATT BO I OMRÅDET?

”Kvarterskrogar i toppklass: Restaurang Agnes, 39Wäst och AG. Löprunda längs med vattnet på Kungsholmen med flera utomhusgym på vägen. Nära till allt men samtidigt lugnt.”

Text nooks.se

Bilder nooks.se
 

Related Posts

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *