Hemnet tips, Inspiration

Spektakulär inredning på Fleminggatan 21, Kungsholmen

Spektakulär inredning på Fleminggatan 21, Kungsholmen: Efter inredningsmässan Formex i Stockholm börjar sakta men säkert vårens inredning ta plats i både butiker och på inredningsbloggar runt om i Sverige. Men innan vi presenterar årets godbitar får vi ta inspiration från några fantastiska boenden. Idag har vi en otrolig våning på Kungsholmen i Stockholm.
Lägenheten på fyra rum och kök har en boyta på 137 kvadratmeter. Den ligger på adress Fleminggatan 21 högst upp i fastigheten som är byggd 1907 och har en fantastisk utsikt över takåsarna. Förutom härlig utsikt ingår här också en stor klädkammare i ett torn, eldstad, dagbädd och en mysig bastu. Ni måste bara kolla in bilderna som vi lagt in nedan, de är verkligen ögongodis.
Område: Kungsholmen, Stockholm
Rum: 4 st
Storlek: 137 kvadrat boyta
Pris: 15 100 000 kr (Begärt pris av säljare)
Mäklare: Nooks
Kika in fler bilder och mer detaljrik information om våningen hos Nooks >>

Här beskriver säljaren själv objektet på Fleminggatan som nu är ute till försäljning

HUR ÄR DET ATT BO JUST HÄR?

Exklusiv vindsetage på attraktiv adress med terrass och balkong i söderläge som ger fantastisk utsikt över takåsarna och sol från morgon till kväll sommartid.Högst upp i sekelskiftesfastigheten från 1907 inreddes för sex år sedan vinden till en exklusiv etagevåning med hiss ända upp. Våningen totalrenoverades sedan under 2015-2016. Med total golvyta om 160 kvm, genomgående golvvärme, nästan fem meter i tak, takbjälkar, fungerande stor eldstad och vackra detaljer erbjuder bostaden ett boende med standard utöver det vanliga, med exempelvis exklusivt ljus- och ljudsystem. Lägenheten har egen bastu och bubbelbadkar.

HUR ÄR DET ATT BO I BYGGNADEN?

Tyst från grannar och väldigt bra ljudisolerat.

HUR ÄR DET ATT BO I OMRÅDET?

”Kvarterskrogar i toppklass: Restaurang Agnes, 39Wäst och AG. Löprunda längs med vattnet på Kungsholmen med flera utomhusgym på vägen. Nära till allt men samtidigt lugnt.”

Text nooks.se

Bilder nooks.se
 

Relaterade artiklar