Roomly nyheter

Roomly.se samarbete med inredningsbutiken VidaXL

Roomly.se samarbete med inredningsbutiken VidaXL: Roomly växer så det knakar och det är en massa intressanta nya butiker som vi skapat samarbete med. Vi kommer i en artikelserie ge er läsare en presentation av varje samarbetspartner. En kortare beskrivning där ni får lära känna varje handlare som valt att använda vår tjänst på nätet för inredning och möbler. Från och med start 2016 har vi nyligen nått över 65 olika inredningsbutiker, fantastiskt. Men det har gått så fort att vi inte hunnit ge er besökare och användare en bild av vilka dessa är.
En av de senaste tillskotten till vår marknadsplats är varuhuset VidaXL. Kanske är det en hel del av er som redan känner till VidaXl. De har nämligen tagit sig in på den svenska marknaden snabbt och gjort sig ett namn som många kommer ihåg. Butiken med slogan ”Lev stort för lite” är en butik på nätet som fokuserar på att leverera produkter inom heminredning, trädgård, DIY, kläder och garage. De finns idag i ett antal länder och Sverige är ett av dem. Nu hittar ni tusentals av deras produkter inom heminredning hos oss på Roomly i vårt nya samarbete. Ni hittar också kunders betyg på Trustpilot där butiken erhåller ett betyg på 7,5.

Prismedvetna kunder av heminredning

På senare tid har konsumenter blivit mer prismedvetna när det kommer till köp online. Målet är med deras produkter och butik att kunna erbjuda produkter till hemmet till konkurrenskraftiga priser. Detta vill butiken också göra tillgängligt till så många som möjligt och samtidigt hålla hög kvalitet och snabba leveranser.
Genom att hålla koll på vilka artiklar som håller hög efterfrågan kan Vida genom egna fabriker och källor skaffa dessa i stor skala. Då har man möjlighet att påverka samt optimera dessa för hela leveranskedjan. Detta slutar då med att man kan sälja varorna till ett mycket rimligt pris jämfört med många konkurrenter på marknaden. Soffor, matbord eller andra möbler som liknande butiker säljer till ett dyrare pris.
Alla produkter är riktade till prismedvetna konsumenter runt om i Europa, Australien och USA. Företaget finns i 31 länder och jobbar alltid hårt för att växa ännu mer. Det är där vi på Roomly kommer in i bilden genom att kunna erbjuda dig som kund deras härliga produkter till mycket bra priser. Känner du dig osäker kan du alltid jämföra deras produkter och priser med våra andra 64 inredningsbutiker.

Populära möbler från VidaXL

Vårt samarbete lovar dig som kund

Bra pris

Det finns inget vi ogillar mer än slösande med pengar för produkter, och vi tror att vi inte är de enda som gör det. Genom att hålla fullständig kontroll över alla processer i hela leveranskedjan kommer vi att alltid kunna erbjuda våra produkter till ett konkurrenskraftigt pris.

Utemöbler från VidaXL samarbete med Roomly

Bra service

Vi erbjuder bra service till våra kunder. Har du en fråga om någon produkt, transport eller betalning är vår kundtjänst agenter alltid redo att hjälpa på ditt eget modersmål. Dessutom är transport och retur alltid gratis i vidaXL webbutikerna. Ibland finns det naturligtvis något som kan gå fel. Skulle detta hända dig som kund då lovar vi att lösa problemet på ett tillfredsställande sätt.

God känsla

Shoppingen hos vidaXL får dig att må bra. Du kan köpa vidaXL produkter genom den plattform du känner dig mer bekvämt med och som kronan på verket lovar vi dig att att handla på vidaXL ger dig ruschen att ha fått en ”bra deal”.

Related Posts