Hemnet tips

Compact living i Stockholm på 12 kvadrat

Compact living: Att bo litet är inte ovanligt. Speciellt inte i de svenska storstadsregionerna. Roomly har fått tag på kanske Sveriges just nu minsta boende till salu. En mysig lägenhet intill Odenplan i Stockholm. Ett boende optimalt för veckopendlaren eller studenten som letar centralt.

» Se också inredning Compact living
Vi på Roomly älskar compact living och lösningar för att maximera ytorna. Det är inte ofta lägenheter som denna kommer ut på försäljningsmarknaden. Lägenheten vid Odenplan är en etta på 12 kvadratmeter med ett mysigt litet sovloft som skapar rymd. Detaljer som skåp och fönsterramar är målade i grått. Något som samspelar bra med den övrigt hemtrevliga vita färgen. Kika in lägenheten nedan och besök gärna Fastighetsbyråns hemsida för att mer detaljer runt denna compact living bostad.
Område: Odenplan, Stockholm
Rum: 1
Storlek: 12 kvm
Pris: 1 495 000 kr (Utgångspris)
Mäklare: Fastighetsbyrån 
Besök objektet för fler bilder och information >>
Så här skriver mäklaren Fastighetsbyrån: 
Välkommen till denna ljusa och stilrena sekelskiftesbostad med yteffektiv planlösning i vacker fastighet vid Odenplan. Lägenheten har två härliga fönster som vetter mot en vacker och tyst innergård. Bostaden har genomgående sober interiör med ljusa väggar, vackert trägolv och en generös takhöjd. Takhöjden möjliggör en optimal lösning för en rymlig loftsäng – både bredden och att man kan sitta upp i sängen utan problem. Rymligt och helkaklat badrum med dusch.
Bostaden har ett strålande läge på Karlbergsvägen med närhet till allt. Utanför porten ligger Odenplan med goda kommunikationer i form av den gröna linjens tunnelbana samt bussar som tar dig både genom innerstan och utanför tull. 2017 är dessutom den nya Citybanan vid Odenplan redo att tas i bruk. Här har du ett stort utbud av mysiga krogar, restauranger och shoppingmöjligheter, samtidigt som det är nära till härliga grönområden som bjuder på en avkopplande miljö. Vasaparken når du med en kort promenad som erbjuder gott om aktiviteter med bland annat fotbollsplan, minigolfbana och mysiga fik. Om du vill ge dig ut på en långpromenad är inte heller Hagaparken långt borta.
Text från fastighetsbyrån.se
Compact living i Stockholm på 12 kvadrat (5)
Compact living i Stockholm på 12 kvadrat (3)
Compact living i Stockholm på 12 kvadrat (6)
Compact living i Stockholm på 12 kvadrat (1)
Compact living i Stockholm på 12 kvadrat (4)
Compact living i Stockholm på 12 kvadrat (2)
Bilder från Fastighetsbyrån 

Relaterade artiklar