Hemnet tips

Här är Stockholms dyraste lägenhet mars 2016

Här är Stockholms dyraste lägenhet mars 2016: Sverige fortsätter uppåt sett till bopriserna. Det är fortfarande storstadsregionerna som dominerar stigningen men även mindre områden visar goda prognoser. Men när det kommer till störst och dyrast så är det vår Huvudstad Stockholm som tar priset.

Denna gång är det en lägenhet på anrika Östermalm som just nu har ledningen på bosajterna. Denna våning som det ska kallas ligger på Linnégatan 83 med hörn till Narvavägen, centralt med närhet till både Östermalmstorg och Stureplan. Inuti hittar vi 6 rum och en boytan är på 290 kvadrat. Till detta tillkommer självklart också en fantastisk takterrass med härlig utsikt i sydvästläge. Hiss? Javisst, och den går rakt in i våningen.
Område: Östermalm, Stockholm
Boyta: 290 kvm
Rum: 6 st
Pris: 43 500 000 kr (Utgångspris)
Mäklare:  Lagerlings Mäkleri
Visa objektet hos mäklare >>
Så här beskriver mäklaren själv objektet på Linnégatan 83:
Med makalös utsikt över Östermalm och upp mot Söders höjder ligger denna storslagna vindsvåning. Våningen ligger i en representativ fastighet i hörnet av Narvavägen och Linnégatan och har stora öppna sällskapsytor. Stor terrass i sydvästläge med magnifik utsikt. Exklusivt kök med rymlig matplats. Tornrum. Upp till fyra sovrum och två badrum. Hiss rakt in i våningen. Äkta Brf med stora lokalintäkter och en mycket stark ekonom
Text från Lagerlings.se
stockholm-dyraste-lagenhet (7)
stockholm-dyraste-lagenhet (8)
stockholm-dyraste-lagenhet (1)
stockholm-dyraste-lagenhet (2)
stockholm-dyraste-lagenhet (3)
stockholm-dyraste-lagenhet (4)
stockholm-dyraste-lagenhet (5)
stockholm-dyraste-lagenhet (6)
Bilder från Lagerlings.se 

Relaterade artiklar