Inspiration

Ikeas nya kollektion Fullviktig – kika på bilderna

Ikeas nya kollektion Fullviktig – kika på bilderna: Den 21 oktober så släppte Ikea sin nya härliga kollektion Fullviktig. Kollektionen är inspirerad av vardagslyxen att få dricka te, en härlig ritual som delas av människor över hela världen och i olika kulturer.

Under cirka nio år har Ikea arbetat uppe i bergen i norra Thailand tillsammans med ett företag som heter Doi Tung Development Project. Målet med hela den nya kollektionen har varit att få fler hantverkare på landsbygden att få möjlighet att försörja sig och samtidigt hjälpa till och skydda miljön. Vi på Roomly har bilderna från den nya kollektionen Fullviktig och dessa hittar du nedan.

1. Ikea Fullviktig kuddfodral

Den nya kollektionen har tre delar, textiler där vi bland anant hittar prydnadskuddar och kökshanddukar, anteckningsböcker, servetter och afficher. Sedan hittar vi också keramik med tekannor, koppar, burkar skålar, fat och skedar. Färgerna i kollektionen går i en varm färgskala i grått och korall. Det som gör det hela extra roligt är att alla delar är skapade för hand av hantverkare i regionen.
ikea-fullviktig-1
Foto: ikea

2. Härlig keramik, skålar och burkar

ikea-fullviktig-2
Foto: ikea

3. Serveringsfat, skedar, handdukar och kuddar i grått och korall

ikea-fullviktig-3
Foto: ikea

4. Perfekt för salladen till middagen

ikea-fullviktig-4
Foto: ikea

5. Mot kvällskvisten tar man fram den sköna tekannan och koppar

ikea-fullviktig-5
Foto: ikea

6. Kollektionen Fullviktig

ikea-fullviktig-6
Foto: ikea

7. Härliga detaljer i moderna färger

ikea-fullviktig-7
Foto: ikea

8. En kollekti0nen med asiatisk inspiration

ikea-fullviktig-8
Foto: ikea
 

Relaterade artiklar