Trender

Newport öppnar upp portarna till sin traditionella julshop

Fredagen den 28 oktober öppnar Newport upp portarna till sin traditionella julshop på NK i Stockholm. Nytt för i år är en storsatsning på belysning. Lagom till helgen öppnar Newport sin traditionella julshop som är välfylld med allt man kan tänka sig inför julens festligheter. 

– I år har vi satsat extra på belysning i form av egentillverkade ljusslingor och julstjärnor. Stämningsfull belysning är extra viktig på julen och våra kunder har efterfrågat mer och olika typer av belysning. Därför har vi nu tagit fram en helt egen kollektion, säger Bo-Wilhelm Horndahl, VD och ägare av Newport.

Julbutik hos Newport

Ljusslingorna är lika fina i granen som i en skål av glas eller runt en dörrkarm. Adventsstjärnorna finns i flera färger och har olika mönster och som sprider ljuset på ett fint sätt. Utöver belysningen finns allt man kan tänka sig i form av juldekorationer. Med mängder av olika glimrande julgranskulor, grandekorer, toppstjärnor, adventsljusstakar och julprydnadssaker är shoppen unik av sitt slag. I över 10 år har Newport satt upp julshoppen på NK Stockholm och kunderna kommer tillbaka.

– Det finns en stor efterfrågan av finare juldekorationer som är mer bearbetade. Det har vi tagit fasta på och har samlat noggrant utvalda julprodukter i vår julshop, säger Bo-Wilhelm Horndahl.

Newport har haft en kraftig tillväxt under de senaste åren, med en positiv försäljningsutveckling långt över möbel- och inredningsbranschen som helhet. Den alltjämt växande inredningstrenden samt den starka internethandeln i Sverige har bidragit till en god lönsamhet och företaget satsar nu på att öppna fler butiker runtom i Sverige samt stärka positionen på e-handelsmarknaden. Newport bedriver idag en butikskedja med fem butiker, varav en Flagship store på NK om 920 kvm.

Related Posts