Gör det själv (DIY)

Halloween: 5 kreativa pumpor att göra själv

Halloween: 5 kreativa pumpor att göra själv: Nu i helgen är det dags för årets Halloween firande. Den officiella dagen är på måndag men redan ikväll startar spökandet igång. Vi på Roomly har listat 5 härliga och kreativa pumpor som du kan göra själv.
Det är väldigt skoj skapa dina egna pumpor och många har säkert gjort det någon gång i livet. Vi på redaktionen har redan satt igång och dessa skapelser kan ni hitta på vår Instagram @roomlydesign. Glöm inte heller att vi nu i november gör oss redo för den stora shoppingdagen för inredning Black Friday som startar igång den 25 november. Det får ni bara inte missa! Happy halloween!!!

1. Den klassiska pumpan

Vill du vara på den säkra sidan. Då är denna pumpadesign perfekt för dig på Halloween. Den är väldigt enkel att ta fram själv. Allt du behöver är en kniv att skära ut med. Ett säkert kort om du bara har en pumpa och det inte får gå fel.
halloween-5-kreativa-pumpor-att-gora-sjalv-1

2. Den knasiga pumpan

Ute efter lite mer? Om du ändå vill sticka ut från mängden kan du försöka dig på lite mer detaljer. Här är det ögonen som kan vara lite knepiga. En rolig design som kommer få blickar från förbipasserande.
halloween-5-kreativa-pumpor-att-gora-sjalv-1

3. Den glada och snälla pumpan

Också lite mer utmanade. Denna design är inte lika läskig som modellerna ovan. Men Halloween behöver inte vara skräckinjagande. Detta är en favorit på redaktionen och kommer synas i deras hem under helgen.
halloween-5-kreativa-pumpor-att-gora-sjalv-4

4. Den originella pumpadesignen på Halloween

När vi hittade denna fastnade vi direkt. Den snygga designen av stjärnor är både mysig, snygg och harmonisk i mörkret. Den är också inte jätte svår att göra själv. Förutom en kniv så måste du här också ha något litet och runt som du trycker igenom pumpen för att skapa hålen ni ser. Självklart kan ni också välja att skära ut en stjärna som på den till höger.
halloween-5-kreativa-pumpor-att-gora-sjalv-3

5. Den avancerade pumpan

Känner du att varianterna ovan är för enkla för dig? Då har vi självklart ett val åt dig med på listan. Istället för att tänka som amn alltid gör, varför inte ta ut svängarna ordentligt. På denna modell har man skapat ett kostverk som ser helt fantastiskt ut i mörkret. En pumpa som absolut kommer få kommentarer och blickar av grannar. Innan du sätter igång gäller det att verkligen vara förberedd med vad som ska illustreras på pumpan. Hitta fler avancerade halloweenpumpor på aftonbladet.
halloween-5-kreativa-pumpor-att-gora-sjalv-2

Related Posts