Hemnet tips

Compact living: Inredningstips från 2a på södermalm

Compact living är ett hett ämne. De flesta av svenskarna är bosatta i storstäderna, och där gäller det att ta vara på inredningsmöjligheterna för att skapa ultimata ytor. 
I bilderna nedan har vi en riktigt fin liten 2a på Södermalm i Stockholm. Här har man tagit vara på takhöjden och skapat fina ytor.

» Se också inredning Compact living
Kanske känner du igen lägenheten? Det är nämligen en känd bloggare under Storiesbyme.se som står som ägare till denna skönhet. Bloggaren har blivit mycket uppmärksam för sina snygga bilder på Instagram. Hennes inredningsstil går ofta i svart och vitt mönster vilket skapar en snygg avskalad känsla.
Vi har också skrivit om fler intressanta lägenheter inom compact living som du kan kika in för mer inspiration till ditt egna projekt.
Information om lägenheten på Södermalm:
Område: Högalid, Stockholm
Rum: 2
Kvadratmeter: 48,5
Pris: 3 495 000 kr (Utgångspris)
Mäklare:  fastighetsbyran
Beskrivning från Svensk Fastighetsförmedling:
I en vacker sekelskiftesfastighet finner ni denna ljusa, trivsamma och mycket välplanerade mini-2:a med loft, renoverat kök med plats för matbord och över 3,3m i takhöjd. Lägenheten har en inbjudande karaktär med tidstypiska detaljer bevarade såsom, stuckaturer, djupa fönsternischer och vackra spegeldörrar. Den höga takhöjden i kombination med generösa fönsterytor skapar en känsla av rymd och ger rikligt med ljusinsläpp. Fönster ut mot Lundagatan har ca 2,5m upp till fönsterbrädan, vilket gör att du slipper insyn från trottoaren nedanför.
Text från fastighetsbyran.se
Compact living Inredningstips från 2a på södermalm (5)
Compact living Inredningstips från 2a på södermalm (6)
Compact living Inredningstips från 2a på södermalm (7)
Compact living Inredningstips från 2a på södermalm (1)
Compact living Inredningstips från 2a på södermalm (2)
Compact living Inredningstips från 2a på södermalm (3)
Compact living Inredningstips från 2a på södermalm (4)
Bilder från fastighetsbyran.se
 

Related Posts