Hemnet tips

Hemnet: Välkomna till lägenhet på Roslagsgatan 36

Välkomna till lägenhet på Roslagsgatan 36: Med läge i närhet till Odengatan i Stockholm hittar vi denna moderna pärla. En härligt inredd 1a på 44 kvm. Som vi kan se på bilderna är renovering noga genomtänkt och materialvalen är av hög kvalitet. Det har blivit väldigt populärt att bygga in glasväggar som avskiljer säng från vardagsrum. Det är inte den första lägenheten i Stockholm som vi ser med denna tillbyggnad.

Men ofta är det sängen man vill ”få bort” från vardagsrummet i små lägenheter. Så denna lösning är en av de bättre varianterna. Istället för att sätta upp gipsväggar som blockerar solljus från fönster bygger man glasvägg som gör att ljuset från vardagsrumsfönstret smidigt flyter in i sovrummet.
Område: Vasastan, Stockholm
Rum: 1
Storlek: 41 kvm
Avgift: 1722 kr/månad
Pris: 3 450 000 kr (utgångspris)
Mäklare: Bouger
Mäklarens beskrivning av lägenheten på Roslagsgatan 35:
Välkommen till en mycket stilren och smakfullt renoverad sekelskiftesetta!
I en solid och välskött förening ligger denna ljusa och välplanerade lägenhet från 1884 på en av Vasastans populäraste gator. Tre stora fönster i fil ut mot Roslagsgatan vilket ger både rymd och ljus till lägenheten. Vackra originaldetaljer såsom valv, spröjsade fönster, generös takhöjd och original trägolv. Sovrum och vardagsrum skiljs åt av en praktisk och snygg glasvägg. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en optimal sällskapsyta. Lugn och trivsam gata med närhet till Vasastans stora utbud av restauranger, caféer och butiker och till natursköna Hagaparken!
Se fler bilder och läs mer om lägenheten här!
Text från bouger.se
Välkomna till lägenhet på Roslagsgatan 36 (1)
Fint dekorerat vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning.
Välkomna till lägenhet på Roslagsgatan 36 (2)
Köket är renoverat med material som håller hög standard. Snyggt kyl & frys från Smeg som flyter in i miljön.
Välkomna till lägenhet på Roslagsgatan 36 (3)
Modern glasvägg som skiljer av vardagsrummet och sovrummet.
Välkomna till lägenhet på Roslagsgatan 36 (4)
Stor socialyta i öppen planlösning.
Välkomna till lägenhet på Roslagsgatan 36 (5)
Plats för 7 personer sittandes vid matbordet.
Välkomna till lägenhet på Roslagsgatan 36 (6)
Mysigt sovrum med dubbelsäng.
Välkomna till lägenhet på Roslagsgatan 36 (7)
Ljust vardagsrum med plats för större soffa och fåtölj.
Bilder från bouger.se

Related Posts