Inspiration, Trender

Hösten 2015 med Ellos Home

Hösten 2015 med Ellos Home: Hösten är inte slut. Oktober månad är en av min absoluta favorit. En period när man kan mysa till det ordentligt i hemmet och invända jultiderna i lugn.

När det kommer till färger är det fokus på mörkare toner som svart och grått. Vi på Roomly har samlat några riktigt fina inredningstips från Ellos home. Vi har tidigare nämnt att både mässing och marmor fortsätter att hålla sig på topplistan bland trenderna. Nedan hittar vi fantastiskt fina soffbord och lampor i just denna metall.
Ta en titt nedan och se om du hittar dig något riktigt härligt att placera in i ditt höstmys. Klicka på punkterna i bilderna för att se vilka produkter som syns.
Hitta fler inredningstips hos Ellos Home här!
[woo_mapper id=”3″]
Mässing och marmor håller i sig på topplistan under årets hösttrender. Mörka färger kombinerar dessa material perfekt. Man kan också se till att få in lite grönt runt om som på bilden ovan!
[woo_mapper id=”4″]
Vacker taklampa i modern design som ljusnar upp vardagsrummet när gästerna är på besök.
Hösten 2015 med Ellos Home (5)
Dekoration på sidobordet i olika former. Finns det mässing i omgivningen fungerar det perfekt att placera den mindre krukan i mässing. Krukan hittar ni här i olika storlekar: Ellos Home Kruka Xet Small
[woo_mapper id=”6″]
Mörka färger och toner som skapar en mysig höstkänsla som håller i sig långt in i de mörkare jultiderna. Den snygga serveringsvagnen som syns på bilden är ett smart förvaringsbord som kan dekoreras fint.
[woo_mapper id=”5″]
Den härliga fåtöljen Nice från EllosHome är både skön och snygg att titta på. Fyll den med mjuka prydnadskuddar och filtar för kallare kvällar.
[woo_mapper id=”7″]
Härliga bordslampa Inbox från Ellos Home. En populär artikel som passar in i de flesta hushåll. Snygg att placera som sänglampa eller i vardagsrumsfönstret. Till denna köpes en mysig inte så stark ljuskälla. Rekommenderar max ca 30 w för mysbelysning.
Hitta fler inredningstips hos Ellos Home här!

Related Posts