Hemnet tips, Inspiration

Inspiration: Personlig inredning i Gröndal

Inspiration: Personlig inredning i Gröndal: Måndag igen. Nu sätter året igång på riktigt och de flesta är nu tillbaka i vardagen. Det är inte konstigt om man är trött, det är vi alla på kontoret idag. Vad är inte bättre då än att börja dagen lite långsamt genom att kika in lite inspiration på inredning. Mitt i min dagliga inspirationsdos hittade vi en riktig liten pärla som nu är till salu.
Lägenheten på 78 kvm och tre rum ligger i mysiga och gemytliga Gröndal utanför Stockholms tullar. Ett område känt för bland annat sina härliga grönområden. Det super mysiga hemmet osar en personlig atmosfär och det är därför vi valt att visa upp den för er. I hemmet hittar vi ett mysigt badrum som ser ut att vara renoverat med omtanke. Kika in bilderna nedan så förstår ni nog vad vi menar.
Område: Gröndal, Stockholm
Storlek: 78 kvm boyta
Rum: 3 rum och kök
Pris: 5 500 000 kr (Begärt pris av säljaren)
Mäklare: Nooks
Kika in Nooks hemsida för mer information och fler bilder på boendet här >>

Här beskriver säljaren själv det vackra boendet i Gröndal:

Hur är det och bo just här?

Drömboende i Olle Engqvists höghus i hjärtat av Gröndal. Ljuset av klassiska konditori Lundbergs vackra skylt kan anas in i lägenheten. Blickar man ut genom de två stora tidstypiska fönstren i vardagsrummet känner man Gröndals behagliga tempo och kan ana vilka som passerar utanför – samtidigt som insynen från gatan är begränsad. I lägenhetens stora vardagsrum och kök finns plats för både familj och gäster. Pärlan i lägenheten är det stora badrummet där vi badar så ofta det går.

Hur är det och bo i byggnaden?

Det bor glada och hjälpsamma grannar i huset och föreningens övriga hus. Huset, terrasshusen och ett sekelskifteshus sitter samman med gångar och trapphus som skapar en spännande gemenskap. Högst upp på elfte våningen finns en fantastisk takterrass där man kan njuta av en kaffe med utsikt över halva stan – eller varför inte skåla i bubbel och fyrverkerier?

Hur är det och bo i området?

Gröndal är en hemlig oas i Stockholm. På promenadavstånd från Södermalm, mittemot Stora och Lilla Essingen och Reimersholme ligger denna gömda pärla med en oslagbar småstadskänsla. Spännande och blandad arkitektur, fina parker, strövområden och joggingspår. Som boende i Gröndal kan man ta ett morgondopp i Mälaren eller varför inte gå några hundra meter till den fina barnstranden vid sjön Trekanten några hundra meter bort? På vintrarna plogas det för långfärdsskridskor på sjön. Ett av Sveriges bästa konditori Lundbergs ligger mittemot porten och för variation finns Café Cul de Sac nere vid Gröndals småbåtshamn, Whakapapa lite närmare och Färgfabrikens café några hundra meter bort. I Gröndals centrum finns en av stans bästa persiska delis och vägg-i-vägg hittar du alltid vackra blommor i Gröndals blomsterbutik. Ja, i Gröndal hittar du det mesta, om än i liten skala – men med mycket hjärta.
Text från Nooks.seBilder från Nooks.se

Relaterade artiklar