Hemnet tips, Inspiration

Compact living: Ett perfekt första boende på Södermalm

Compact living: Ett perfekt första boende på Södermalm: Är du kanske på jakt efter ett mysigt litet första boende? Eller behöver du en övernattningslägenhet du trivs i? Då har vi hittat denna mysiga lilla etta på Södermalm i Stockholm. 1 rum och kök på 33 kvadratmeter och helt nyrenoverad. Som ni ser på bilderna nedan har renovering verkligen gjort med stor omsorg och smak. Bara det fina fönstret som delar av kök och sovrum är fantastiskt. Sen får man inte heller missa att ytterdörren håller en egen färg som visar att säljaren tänkt på detaljerna. Kika in bilderna nedan!
Område: Södermalm, Stockholm
Rum: 1 rum och kök
Storlek: 33 kvadratmeter boyta
Pris: över 4 000 000 kr
Mäklare: Nooks
Kolla in Nooks hemsida för fler bilder och information av lägenheten på Åsögatan >>
Här beskriver säljaren själv objektet som är till salu på Åsögatan i Stockholm: 

Såhär kan livet se ut här!

Hur är det och bo just här?

Något av det absolut bästa med lägenheten är sovalkoven. Har aldrig sovit så bra som i det svala och mysiga krypinnet. En annan aspekt är den smarta planlösningen som gör att lägenheten är perfekt för olika tillställningar, trots den ringa storleken. Vi har haft allt från större middagsbjudningar och drinkar på upp till 20 personer som varje gång funkat galant. Dessutom är väggarna välisolerade så man märker aldrig av grannarna och behöver inte heller vara rädd för att störa någon.

Hur är det att bo i byggnaden?

Det är en väldigt trevlig (här hälsar faktiskt grannarna på varandra!) och stabil förening med en engagerad styrelse som får många och bra saker gjorda. Vi delar på en stor innergård med mysiga bersåer och många uteplatser, perfekt för sommarpicknickar eller när man vill ligga i gräset och sola. Vi har även en bra, välutrustad tvättstuga där det alltid är lätt att få tid när man behöver tvätta.Det finns dessutom tre uthyrningslägenheter i olika storlekar som är perfekta att hyra för nån hundralapp när vänner är på besök.

Hur är det att bo i området?

Åsögatan 176 är den perfekta avvägningen mellan liv/rörelse och lugn. Precis utanför porten ligger stjärnkrogen Nook och på andra sidan gatan har Babette nyligen öppnat sin systerrestaurang Café Nizza. Trots närheten till några av Stockholms bästa restauranger är det aldrig stökigt eller för mycket liv så du kan lätt ha en lugn hemmakväll utan att bli störd. Dessutom ligger vårt favoritställe för brunch precis bakom huset (Pom & Flora) och två kvarter bort har du Nytorget med allt vad det innebär.
Text från nooks.se


Bilder från Nooks.se 

Related Posts