Roomly nyheter

Roomly nu tillgängligt i Danmark

Roomly nu tillgängligt i Danmark: Idag har vi glada nyheter för våra grannar i väst. 2016 har för oss på Roomly varit ett mycket spännande år. Vi har växt otroligt mycket med vår inredningstjänst på nätet. Under året har vi också fått en massa härliga mail och kommentarer från våra grannländer som frågat om vi kommer att lansera någon sajt i just deras land. Idag kan vi meddela att Roomly.se nu också blir Roomly.dk.

Inredning från Danmark

Danmark känns som ett självklart val när det kommer till inredning och design. Många av våra främsta inredningsdesigners och varumärken kommer nämligen därifrån. Roomly.dk kommer under 2017 att utvecklas i samma takt som Roomly.se vilket betyder att det hela tiden kommer att fyllas på med produkter i den danska butiken. Just vid skrivande stund har vi ungefär 15 inredningsbutiker kopplade i den danska butiken och omkring 20 000 produkter. Detta ska nu i vår bli upp mot 100 000. Det härliga med samarbetet mellan roomly.dk och roomly.se är att vi kommer lägga stor vikt på att så många butiker som möjligt kan leverera till varandras länder. Kortfattat att de danska butikerna också ska kunna skicka möbler till er i Sverige. Interiør online.
Förhoppningarna där är att vi ska bredda utbudet av produkter som inte finns i respektive land, härligt eller hur?
Roomly.dk är just nu i ett tidigt stadie så en del texter, funktioner och produkter bör tas med en nypa salt. Men teamet jobbar för fullt att se till att sajten blir en fantastisk användarupplevelse också där.
Även om du inte kan danska är det kul om du kikar in vår nya satsning och gärna lämnar en kommentar om det är något som du tycker vi bör ändra, fixa eller bara ta som en komplimang.
Roomly.dk hittar ni här!
Som vi sagt innan så önskar vi er återigen ett fantastiskt 2017! 

Relaterade artiklar