Hemnet tips, Inspiration

Drömboende på egen ö vid Furusund

Drömboende på egen ö vid Furusund: Är du en av dem som går och drömmer om att få äga en helt egen ö? Nu finns det möjlighet att förvärva just detta med fantastisk utsikt. Vi har innan här på Roomly skrivit om egna privata öar till salu i Sverige. Många av dem har en prislapp på över 40 miljoner kronor. Men detta objekt vid Furusund halverar den prislappen.

Huset och ön som ligger vid Furusund i Stockholms skärgård har en fantastisk utsikt över havet och farleden. Och det bästa av allt, en helt egen vägbro med fjärrstyrd grind. Så det går att ta bilen.
Kika in de härliga sommarbilderna på objektet nedan, vem skulle inte vilja ta en kaffe på den bryggan?
Område: Furusund, Stockholm
Boyta: 271 kvm
Rum: 6 rum
Tomt: 4 551 m² tomt (Privat ö)
Pris: 21 900 000 kr
Mäklare: Skeppsholmen
Kolla in hela objektet hos Skeppsholmen.se samt fler bilder >>
Här kommer en beskrivning från mäklare Skeppsholmen själv:
Drömboende på egen ö vid Furusund med vidsträckt sjöutsikt över havet och farleden. Ön nås via egen vägbro med fjärrstyrd grind.
Huvudbyggnaden har smakfullt renoverats med påkostade materialval i alla detaljer, har en ljus och luftig planlösning med stora härliga sällskapsutrymmen med storslagen milsvid sjöutsikt över farleden och Furusundsfjärden.
Entréplan erbjuder rymlig hall med brasilianskt granitgolv och anslutning till kök och matplats samt bibliotek/biosalong. Halvtrappa upp leder till det högt placerade vardagsrummet med öppen spis, panoramafönster i tre vädersträck och nära läge intill vattenbrynet, vilket ger en känsla av att sväva över vattenytan. Nedre plan med panoramafönster, vinkällare under el-styrd glasskiva i golvet samt bar i en hörna. Den mer privata delen rymmer en ”master suite with bathroom” samt ytterligare två sovrum med ”walk-through-closet i anslutning och plats för stora sängar. Ytterligare ett badrum finns i anslutning till hallen.
På ön finns också anlagd kaj för tilläggning av stora båtar, en rejäl gjuten pool, stenlagda uteplatser med plats för utemöbler, garage, sjöbod, två gäststugor med helkaklade badrum, utomhus jacuzzi samt härliga gräsytor och lekstuga i form av piratskepp.
Täckholmen är även historiskt intressant med bl a August Strindberg som vistats här i början av 1900-talet och skrev klart sitt skådespel Erik XIV.
Text från Skeppsholmen.se
Drömboende på egen ö vid Furusund (8)
Drömboende på egen ö vid Furusund (1)
Drömboende på egen ö vid Furusund (3)
Drömboende på egen ö vid Furusund (5)
Drömboende på egen ö vid Furusund (7)
Drömboende på egen ö vid Furusund (2)
Drömboende på egen ö vid Furusund (4)
Drömboende på egen ö vid Furusund (9)
Drömboende på egen ö vid Furusund (10)
Drömboende på egen ö vid Furusund (6)Bilder från Skeppsholmen.se

Related Posts