Hemnet tips

Compact living med terrass på Östermalm

Compact living med terrass på Östermalm: Nu börjar lägenhetsförsäljningarna snart dra igång igen. Men redan nu kan man finna fina, unika objekt ute till försäljning. Vi på Roomly har hittat ett lite guldkorn mitt på Östermalm i Stockholm. Det är en liten vacker etta med större tillhörande uteplats. Lägenheten a la compact living har nyss fått sig ett ansiktslyft och renoverats med fin smak. Vi kan se på bilderna den vackra marmorn i kök och på barbänk samt den större sovalkoven som är platsbyggd enligt ritning.
Är ni ute efter en mindre lägenhet med bra placering i stan är detta absolut en värdig kandidat. Kika in bilderna nedan!
Område: Östermalm, Stockholm
Rum: Ett rum
Storlek: 23 kvm
Pris: 2.495.000 kr
Mäklare: Bjurfors 
Kika in mer information om den lilla compact living-lägenheten på Bjurfors egna hemsida här >>
Här beskriver mäklaren själv lägenheten på Valhallavägen 73 i Stockholm:
Välkommen till denna otroligt välplanerade och smakfulla lägenhet med våningskänsla där varje kvadratmeter räknas. Fantastiskt snygg renoverad 1,5 med sovalkov, lyxigt badrum samt ett stilfullt kök med gott om förvaring. Lägenheten ligger på en mycket attraktiv adress med promenadavstånd till såväl Stureplan som Odenplan.
Lägenheten är i toppskick och totalrenoverad 2016 med påkostade materialval och genomgående smarta förvaringslösningar. Väldisponerad 23 kvm med generös takhöjd och stora spröjsade fönster med ett härligt ljusinsläpp. Ljus och härlig lägenhet med vitmålade väggar och genomgående vacker fiskbensparkett med spröjsad altandörr som mynnar till den egna terrassen. Snyggt och stilrent kök med bästa förvaring och flyttbar köksö. Platsbyggd sovalkov med plats för en 120 cm säng samt inbyggd förvaring. Kika in inredning online för tips på möbler.
Lyxigt badrum med härlig hotellkänsla. Helkaklat vitt och grått badrum med stora klinker plattor med golvvärme, infällda spotlights och duschvägg i glas.
Läget är fantastiskt med närhet till allt. Omedelbar närhet till bussar, tunnelbana och roslagsbanan. Området passar perfekt för dem som vill välja mellan pulsen och lugnet. Trivsamt belägen nära stadens vackra parker och skolor. KTH, Lill-Jansskogen och Hagaparken är ett stenkast bort. I närområdet finns ett närmast obegränsat utbud av restauranger, caféer, trevliga uteserveringar, livsmedelsbutiker, dygnet-runt-öppna jourbutiker.
Spännande utveckling och förädling av området så Norra länken öppnats och därmed leder bort medparten av genomfartstrafiken samt planer at återställa Valhallavägen till en Esplanad.
Det perfekta läget med närhet till allt, det fina ljusinsläppet tillsammans med den trevliga planlösningen bidrar till att lägenheten upplevs större än sina kvm och gör detta till ett optimalt boende på Östermalm.
Lyxigt badrum med härlig hotellkänsla. Helkaklat vitt och grått badrum med stora klinker plattor med golvvärme, infällda spotlights och duschvägg i glas.
Läget är fantastiskt med närhet till allt. Omedelbar närhet till bussar, tunnelbana och roslagsbanan. Området passar perfekt för dem som vill välja mellan pulsen och lugnet. Trivsamt belägen nära stadens vackra parker och skolor. KTH, Lill-Jansskogen och Hagaparken är ett stenkast bort. I närområdet finns ett närmast obegränsat utbud av restauranger, caféer, trevliga uteserveringar, livsmedelsbutiker, dygnet-runt-öppna jourbutiker.
Text från Bjurfors.se

Bilder Compact living Östermalm


Bilder från Bjurfors.se

Relaterade artiklar