Inspiration

5 vackra blomster-arrangemang för i sommar

5 vackra blomster-arrangemang för i sommar: 1 juni är här, sol och inte ett moln på himlen. Datumet som brukar symbolisera startskottet på sommaren. Och vad är inte finare än en vacker bukett blommor i en snygg vas framme i hemmet.

Vi på Roomly.se älskar blommor och växter och har därför valt att ge er 5 inspirationer på vackra blomster-arrangemang som passar utmärkt i sommar. Och det alla exempel gör du enkelt själv.

Fler vaser och krukor

1. Vilt arrangemang i plåtburk

blomsterarrangemang-vild-bukett
Man behöver inte en super dyr vas för att det ska se snyggt ut hemma. Du kan använda nästintill vad som helst som vas. Här på bilden ovan  ser vi en fin bukett fylld med vildvuxet i en snygg plåtburk.

2. Kombinera flera små vaser tillsammans

blomsterarrangemang-smavaser-ihop
Ett annat fint exempel är att sätta ihop flera små vaser med ett snöre. Ett alternativ till att istället bara ställa ut dem bredvid varandra. Mycket fin dekoration som funkar i alla hem.

3. Små vaser fyllda med kvistar

blomsterarrangemang-sma-vaser
Många väljer att plocka sina blommor och växter själva ute i trädgården. Då är det fint att arrangera dessa i flera små vaser i olika utformningar och storlekar. Skapar ett mer personligt intryck i hemmet. Självklart går det lika bra att köpa blommorna också.

4. Trälåda som blomlåda

blomsterarrangemang-tralador
En favorit här på Roomly. Vi har några medarbetare som varit på jakt efter just trälådor som ni ser på bilden. Ett fint alternativ att placera blomsterarrangemanget i. Kan enkelt placeras på marken utanför dörren eller på balkongen. Smart är att sätta flera små vaser i trälådan så arrangemanget får en stabil hållning.

5. Karaff som vas

blomsterarrangemang-liljekonvaljer
En klassiker. Att använda en snygg karaff som vas fungerar alltid. På bilden ser vi en snygg koppar karaff fylld med underbara liljekonvaljer. En blomma som doftar härligt och knappt behöver något arrangemang.

Fler vaser och krukor

Related Posts