Hemnet tips

Sekelskiftesetta om 31 kvm i Vasastan

Sekelskiftesetta om 31 kvm i Vasastan: Sommaren har varit på besök denna helg och det ser ut som att vädret fortsätter att hålla i sig några dagar till. Till detta har man då haft turen att fånga fantastiska sommarbilder på nya boenden till salu. Vi har fått in ett tips på en fantastisk liten sekelskiftesetta om 31 kvm på Tomtebogatan i Stockholm.

Ettor är i topp på marknaden just nu då priserna fortsätter sin rekordresa. Så vi tänkte att det är ett perfekt läge att dela med oss av detta till er som antingen är ute efter nytt eller bara intresserade av att kika in lite härlig inspiration.
Område: Vasastan, Stockholm
Boyta: 31 kvm
Rum: 1 st
Pris: 2 900 000 kr (Utgångspris)
Mäklare: HusmanHagberg
Kika in fler bilder och information hos mäklaren här!
Så här beskriver mäklaren lägenheten på Tomtebogatan i Stockholm:
Välkommen till denna fantastiska sekelskiftespärla belägen på en av Vasastans mest attraktiva adresser i lugnt och ostört gårdsläge! Här möter de tidstypiska detaljerna det stilrent moderna. Med närhet till allt vad Stockholm har att erbjuda i kombination med en mysig och optimalt planerad bostad. Vitoljade golv, originaldetaljer, generös takhöjd i en gammal och välskött bostadsförening. Bostaden disponeras enligt följande:
– Entré med säkerhetsdörr och god förvaringsmöjlighet i form av en inredd klädkammare. Vackert vitoljade trägolv som löper vidare genom lägenheten tillsammans med den ljusa kulören som ger en ytterligare känsla av rymd.
– Välplanerat och fräscht helkaklat badrum. Utrustat med handfat, spegel, rymlig duschhörna, wc samt öppna hyllplan för förvaring.
– Rogivande allrum belägen mot den lugna och trevliga innergården i ett ostört läge. Stort fönsterparti med djupa nischer tillger ett vackert ljusinsläpp. Gott om plats såväl sällskapsmöbler och sänghörna. Fristående garderob i grått med fina läderhandtag ingår och erbjuder extra förvaring. En charmig nisch i väggen beklädd med spegel erbjuder förvaring och speglar vackert dagsljuset.
– Modernt och smakfullt kök med grågröna luckor från PickyLiving och möbler från bl.a. Rum21. Bra med arbetsyta och utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, vask samt fristående kyl/frys. Matplats för 2-4 personer invid utgången till balkongen.
– Ljuvlig balkong i österläge med morgonsol fram till sen lunch. Härligt högt läge ger utsikt över tak och himmel.
Sammanfattningsvis är detta en fantastisk pärla i lugnt och ostört gårdsläge i kombination med vackra sekelskiftesdetaljer som möter det stilrent moderna. Här bor du på en eftertraktad adress i en förening med god ekonomi. Tillsammans med den optimala planlösningen som bidrar till att varje kvadratmeter utnyttjas är detta en bostad att längta hem till!
Text från Husmanhagberg.se
tomtebogatan-vasastan (3)
tomtebogatan-vasastan (4)
tomtebogatan-vasastan (5)
tomtebogatan-vasastan (6)
tomtebogatan-vasastan (7)
tomtebogatan-vasastan (1)
tomtebogatan-vasastan (2)Bilder från Husmanhagberg.se

Related Posts