Hemnet tips

Fyrarummare med svindlande utsikt

Fyrarummare med svindlande utsikt: Att sitta och söka igenom bostadsobjekt på Hemnet är jag inte ensam om att ha som hobby. Ofta ser inredningen och lägenheterna ungefär likadana ut. Då är det extra kul när det dyker upp något som verkligen står ut ur mängden. Det kan vara inredningen, planlösning eller som i det här fallet, utsikten.

Denna enligt mig unika bostaden med placering på Pipersgatan 16 i Stockholm har något som jag gissar får många att lägga ett extra öga på. Lägenheten i sig är en fyrarummare på 101 kvadrat. Till detta ingår en fantastisk terrass på 40 kvm med kanske en av Stockholms finaste utsikt.
Från fönstren och framförallt terrassen har vi utsikt över Stockholms takåsar från ett perspektiv som är väldigt unikt, kika in bilderna så ser ni.
Område: Kungsholmen, Stockholm
Storlek:
4 rok, 101 kvm boarea
Pris: 11 500 000 kr (Utgångspris)
Månadsavgift: 6 685 kr
Mäklare: Erik Olsson
Visa lägenhet >>

Beskrivning av objektet på Pipersgatan 16 av mäklaren:

Fyrarummare med magisk terrass om 40 kvm och balkong i söder. Låt mig presentera en unik bostad utöver det vanliga för dig som inte trodde du skulle köpa nytt. Nu har du möjlighet att förvärva en magnifik bostad näst högst upp i huset med tillhörande terrass om ca 40 kvm och balkong i söderläge med enastående vyer med milslång utsikt över Stockholms vackra silhuett och Rådhuset samt Piperska muren. Du bor med fördel endast en kort promenad till Centralen och Arlandaexpress, du når på så vis med lätthet världens alla hörn. En bostad som måste upplevas!
Fyrarummmare med svindlande utsikt (8)
Fyrarummmare med svindlande utsikt (7)
Fyrarummmare med svindlande utsikt (6)
Fyrarummmare med svindlande utsikt (5)
Fyrarummmare med svindlande utsikt (2)
Fyrarummmare med svindlande utsikt (3)
Fyrarummmare med svindlande utsikt (4)
Fyrarummmare med svindlande utsikt (1)
Alla bilder från erikolsson.se

Related Posts