Inspiration

Köksfläkt i mässing

Wow vad snyggt! Köksfläkt i mässing gör sig utmärkt i det moderna hemmet. Vid val av mässing som metall är det viktigt att resten av metallerna i omgivningen också är av mässing. Det får exempelvis inte blandas med krom/stål/koppar etc. Råkar man blanda olika metaller så sjunker feng shuin i rummet. 

Köksfläktar kan vara en dyr investering, speciellt om man eftersöker liknande som på bilden ovan. Vi rekommenderar att ni kollar runt hos olika leverantörer och ser vilken modell som passar er bäst och till vilket pris.
koksflakt-massing
Vi på Roomly.se erbjuder tyvärr inte köksfläktar eller andra vitvaror i vårt sortiment men kan rekommendera andra butiker som Bauhaus exempelvis som vi vet är en pålitlig leverantör och kedja. Sen kan ni självklart höra av er till närmaste köksbutik, dem har stenkoll på vad som är bäst för er budget.
Köksfläkt eller spisfläkt är en apparat som sitter över en spis och används för att suga ut matos.
Köksfläkten har ett hölje i metall eller plast. I fläkten finns ett filter, som kan ha flera former. Antingen kan det vara platt och sitta vid öppningen, eller så kan det vara cylindriskt och sitta i lufttrumman. Fläktar har antingen ett metall-, kol- eller polyesterfilter.
En köksfläkt är ett exempel på frånluft.
Kika dock gärna in vår kategori med annan dekoration som funkar utmärkt i köket eller matsalen

Relaterade artiklar