Inspiration

Terracottakrukor

terracotta-krukor
Visst är det fint med härliga terracottakrukor? Som dessa vi har på bilden ovan kan man göra det riktigt mysigt på balkongen, terrassen eller i trädgården. Självklart går det också bra att placera dem inomhus i hemmet. 
Några som är riktiga experter på dessa produkter är Cadabra Design som också har Skandinaviens största sortiment av handgjorda terracottakrukor och planteringskärl. Cadabra har valt sina leverantörer med mycket stor omsorg för att få till det lilla extra när det kommer till de värden som tillverkaren står för.
Dessa terracottakrukor är till för dig med stil och smak för snygga krukor och urnor. En tidlös design och gediget hantverk. Vi på Roomly tycker att det är extra viktigt att man hittar ”äkta vara” som också är beprövad under många årtusenden. Ekologiska material används av ren bränd lera. Detta skapar också den perfekta odlingsmiljön du kan tänka dig, mycket bättre än vanliga plast eller porslinskrukor.
Kika in fler krukor och vaser!
 

Relaterade artiklar