Inspiration

Inredning av sovrum med klass

inredning-av-sovrum

Inredning av sovrum med klass. Detta sovrum är verkligen ett mysigt exempel på härlig inredning och val av dekorationsmöbler. En stor säng och härliga tavlor på väggen i bakgrunden.

Sovrummet är en mycket viktigt del i våra liv. Ett rum där vi spenderar mesta delen av våra liv sovandes. Därför är det mycket känsligt att sovrummet blir en plats som du känner dig hemma i. En stressfri miljö där man lätt kan sjunka ner med en bok eller surfplatta i handen och läsa eller surfa. Dekorationer i form av säng, vägglampor, prydnadskuddar och mjuka material.
Ovan ser ni ett snyggt exempel på hur fint och personligt man dekorera ett sovrum. Här har man valt många fina tavlor som är uppsatta i en oordnad stil, en modern tavelvägg. Man har också använt sig av snygga och enkla taklampor i form av glödlampor.
Kika in fler intressanta inredningsdetaljer att använda i sovrummet hos oss på Roomly. Vi har 1000-tals varianter från Sveriges främsta e-handlare. Blandningen av sängbord, kontinentalsängar, ramsängar eller kanske våningssängar? Vi erbjuder också otroligt fina och roliga barnsängar som får barnrummet att lysa upp och förbli en härlig kreativ miljö. Annars rekommenderar vi att kolla lite inspiration på exempelvis Pinterest där personer från världens alla hörn har sparat sina favorit inredningar för oss att kika på.
Lyckat till med inredning av sovrum!

Relaterade artiklar