Inspiration

Sponsrad video: IKEA Parmiddagar


IKEA Parmiddagar: Som många nog redan vet så lanserades den nya IKEA-katalogen för 2017 inte så länge sen. En katalog fylld med riktigt fina och funtionsmässiga möbler. Mer om det Ikea katalog 2017 hittar ni i en tidigare artikel där vi också listar våra favoriter som vi också kommer bli nästa årets storsäljare. Läs mer och se dessa genom att trycka på länken ovan.
Har ni någon gång funderat på hur det egentligen ska gå till under parmiddagar? Många blir nervösa eller stressade när det kommer på tal. Självklart beror det på situationen. Är det nya personer man träffar, några som den ena parten inte gillar, eller gamla vänner man alltid har skoj med.
I det här klippet ovan är gänget på IKEA nyfikna på varför det är så många som ryser när de får höra ordet parmiddag. Vad är det som gör att det ofta känns stelt och konstruerat? Och hur kan man komma över de värsta hindren när man umgås med ett nytt par?
Kika in videon ovan och få tips och trix på hur just du kan bygga upp en perfekt atmosfär inför nästa parmiddag.
Inlägget är sponsrat av IKEA.

Related Posts