Inspiration

Så här inreder du med årets trendfärger 2016

Formex är över och vi har fått se vad året kommer att ge oss för inredning i vår och sommar 2016. Vi kunde se att naturfärger och trämaterial kommer att dominera inredningsmarknaden. Här har vi samlat några trendiga färger som tillsammans med ovanstående kommer att synas i våra hem under 2016. Ljusblått och ljusrosa skapar en mysig känsla.

Ljusblå inredning

Den underbara färgen blå som länge varit populär när det kommer till inredning och dekoration har fått sig ett nytt ansikte. Istället för mörka blåa toner är det nu ljusare mer gladare ton som är eftertraktat. Ljusblått skapar en stressfri och mysig atmosfär i det moderna hemmet.

Shoppa inredningen

Ljusrosa inredning

Rosa fortsätter att ligga oss varmt om hjärtat när det kommer till inredning i hemmet. Ljusa färger som sprider glädje och harmoni. Tillsammans med den ljusblåa färgen som ni ser ovan kan denna kombination inte bli annat än succé.

Shoppa inredningen